Son Moda Kap Modellerine Nasıl Ulaşırız

Tesettür giyimin vazgeçilmez parçalarından biri olan kaplar, sezon başında yenilenerek hanımlara sunulmaktadır. Modayı takip eden hanımlar için sezon içerisindeki kap modelleri her tarza uygun şekilde belirlenmiştir. Vitrinlerde yerini alan kap modelleri arasında bu sezon büyük cepli dik yakalı kap modelleri bulunmaktadır. Ceplerinin üst kısımlarında işleme detayları bulunan kaplar, sezona damga vuran modellerdendir. Diz hizasında boy uzunluğu olan bu kaplar, sezon içerisinde farklı renk ve kumaşlarda özel olarak tasarlanmıştır.

Yeni Sezon Kap Kumaş Çeşitleri

Sonbahar ve kış ayları için tasarlanan dış giyim ürünlerinden biri tesettür kap modelleridir. Model tasarımlarının farklı renk ve kumaşlardan yapılması, sezona canlı bir hava katmaktadır. Yeni sezon kap modeli kumaş çeşitleri arasında kalın ve orta kalın kumaş kalınlıkları mevsime göre özel olarak belirlenmiştir. Yeni sezon kap kumaş çeşitlerinden bir diğeri ise yumuşak dokulu kumaşlardır. Yumuşak dokusu ile kişiyi sıcak tutan bu kaplar, farklı renkler ile modaya yön vermektedir.

https://www.modaselvim.com/kap-kaban

Yeni Sezon Kap Modellerinde Renk Seçenekleri

Yeni sezonu ve modayı takip eden hanımlar, dış giyim ürünlerini de yakından incelemektedir. Her tarza özel bir model yansıması bulunan dış giyim ürünlerinde rahatlık seven kişiler için kap modelleri önerilmektedir. Tesettür kap modelleri dize kadar uzanan boyu ile tüm tesettür parçalarıyla beraber kombinlenmektedir. Yeni sezon renklerinin yer aldığı tesettür kap modelerinde bebek mavisi ve toz pembesi en çok tercih edilen renkler arasındadır. Belinde kuşak bulunan bu renk kap modellerinde yumuşak renk geçişleri de sezonun modasına yön vermektedir.

Pembe Renk Tesettür Kap İle Kombin Önerisi

Toz pembe tesettür kap modelleri bu sezonun en şık ve güzel parçalarından biridir. Bu kap modeli ile kombin oluşturmak isteyen hanımlar sezonun modasına uygun kazak ve alt giyim ürünlerine yönelmektedir. Buz mavisi mom jean pantolon ile üzerine salaş kesim kırık beyaz kazak tercih edilmektedir. Bu kombinin tamamlayıcı parçalarından biri olan pembe kap ise yumuşak tonlarda oluşturulan bu kombin için en uygun parça seçimi olacaktır. Topuklu süet kumaş bot ise sezonun modasını yansıtarak en doğru kombini oluşturacaktır.

 

Bir cevap yazın