Son Kaban Modelleri İle Şıklık Sizin Olsun

C.M.N Kış mevsimi girerken bayanları en çok kararsız bırakan giyim ürünleri kabanlar çok fazla çeşit ve birbirinden farklı renkleriyle hanımları adeta büyülüyor. İş hayatında ya da günlük hayatta mutlaka kış aylarında kaban giyme zorunluluğu olduğu için hanımlar ne tür kaban alacaklarına bir türlü karar veremezler. Seçimlerini klasik modellerden yana mı yoksa son trend olanlardan yana mı kullanacakları son derece önemli bir konudur. Çünkü bir kabanın fiyatı bir kazakla ya da tişörtle aynı değildir.

 

Onca parayı çöpe atmak istemedikleri için de ince eleyip sık dokurlar. Kaban alırken biraz klasik modelleri tercih ederseniz yıllarca giyme şansınız var. Ancak klasik modeler derken de gidip en eski modelleri almanıza gerek yok ya da dümdüz kaban almayın. Mesela bu yıl kaban modasında tasarımcılar kruvaze yaka kabanları piyasaya çıkaracaklarını öne sürdüler. Eskiden moda olan kruvaze yaka kabanlar bu yıl kaşelerde kendini gösterecek. Son dere feminen bir görüntüsü olan bu kabanlar birçok renkte satışa sunulacak.

 

Kaban Modasında Küçük Detaylar

 

Uzun boylu hanımlar için kesinlikle yere kadar uzanan uzun kabanları tavsiye ediyoruz. Sizleri daha da uzun gösterecek olan bu uzun kaban modelleri zarafetinize eklenerek daha da iddialı bir tarzınız olmasını sağlayacak. Ancak kısa boylu minyon hanımlar için uzun kabanlardan ziyade kısa olanları tavsiye ediyoruz. Sizleri hanım hanımcık ve şirin göstererek kaşe kabanlar son dere şık duracaktır. Renk konusunda önceliğiniz her zaman kullanabileceğiniz renkleri tercih etmelisiniz.

 

Kaban Kumaşlarına Dikkat Etmelisiniz

 

Kaban alırken mutlaka kumaşlarına dikkat ederek almanız son derece önemli bir konu. Bir kabanı sadece bir yıl giymek için değil uzun yıllar giymek için alıyorsunuz. Ayrıca sizi kışın sıcak tutmayacak bir kabanı sırf güzel görünüyor diye almamalısınız. Alırken mutlaka yünlü kumaşı olanları ya da kaşe olanları tercih etmelisiniz. Belinizi ve kalçanızı saran modeller sizi kışın soğuktan koruyacaktır. Kaşelerde çok kalın olanlardan kaçınmalısınız. Her kalın kumaş soğuktan daha iyi korur gibi bir kaide yoktur. Aksine bazen yünlü olan ancak daha ince kabanlar sizi soğuktan daha iyi koruyabilir.

 

Bir cevap yazın