Son Günlerin Bluz Çeşitleri

 

C.M.N       Günümüzde hanımlar giyim konusuna son derece önem veriyor. Giyim sektöründe de en çok payı tabiki bluzlar alıyor. Gerek pantolon giyilsin gerek etek giyilsin üzerine mutlaka kombini tamamlayacak bir bluz giyilmesi gerekiyor. Önemli olan giymek istediğiniz bluzu neye göre seçeceksiniz. Önceden kadınlar bu konuda çok daha büyük sıkıntılar yaşarken şimdilerde hem internet dünyasındaki firma siteleri hem de mağazalar birbirinden güzel fırsatlar sunuyor. Hanımlar da bu fırsatlar sayesinde günlük kullanımda ve özel kullanımlarda ne giyeceğim derdini yaşamıyor. Sunulan bunca zengin fırsat karşısında hangisini alsam karmaşasını da yaşamıyor değiller. Bluz çeşitleri konusunda size tavsiyeler verebileceğimiz birçok model mevcut. Bunlar arasında klasik kesimli bluz modelleri, anvelop bluzlar, bebe yaka olanlar, kravat yakalar ve daha birçokları yer almaktadır.

 

Klasik Kesimli Bluz Modelleri

 

Klasik kesimli bluzlar hemen her ortamda giyebileceğiniz her kıyafete uydurabileceğiniz bluz çeşidi. Her bayanın giysi dolabında rahat birkaç tane bulunan klasik kesimler hem pantolon hem de eteklerle son derece rahat kullanılabilir. Genelde bu tarz bluzları tercih edenler çok fazla marjinal giyinmeyi sevmeyen hanımlar.

 

Bebe Yaka Bluzlar

 

Hanımların daha çok pantolonla kombinlediği bebe yaka bluz çok kullanılanlar arasında yerini alıyor. Bu bluzlarla ile kullanacağını uzun, iri taşlı kolyeler bluzunuzu daha şık gösterecek ve sadeliğini bir nebze olsun hareketlendirecektir.

 

Kruvaze Bluz Modası

 

Kruvazeler genellikle dar, yapışan türden jeanlerle tercih edilirken jean eteklerle de çok hoş duruyor. Genç bayanların daha çok kullandığı kruvaze bluzlar bir dönem popülerliğini yitirse de şıklık konusunda kesinlikle ödün vermiyor. Hala akşam gezmelerinin en sık tercih edilenleri arasında. Bacak kısımları bol inen, ince siyah kumaş pantolonların üzerine giyeceğiniz dar kruvaze bluzlar ve topuklu ayakkabılarınızı şık takılarla süslediğinizde son derece tarz bir görünüm yakalayabilirsiniz.

 

Modası Hiç Geçmeyen Kravat Yakalar

 

Kravat yaka gömlekler ve bluzlar annemizin kızlık dönemlerinde bile varmış. Eski resimlere göz attığımızda o zamanki hanımlar da bolca tercih etmişler. Eteklerle de son derece şık duran kravat yakalar gardıroplarda tozlanmaya vakit bulamıyorlar ve paranızı da asla çöpe atmamış olursunuz.

 

Bir cevap yazın