Soğuk Günler için Tesettür Giyim Önerileri

tesettür dış giyimTesettürlü kadınlar kıyafet satın alırken kıyafetlerinin hem şık hem de rahat olmasına çok fazla dikkat ederler. Özellikle kış mevsiminde çalışma ortamında çalışan tesettürlü kadınlar kıyafet seçimi bir hayli zor bir iştir.

 

Tesettürlü kadınların hem giyim tarzını yansıtacak hem de iş ortamında rahat hareket edebilmenizi sağlayacak tesettür kıyafetleri tercih etmesi gerekir. İşte kış mevsiminde tercih edebileceğiniz hem rahat hem de şık tesettür giyim ürünleri…

 

Tesettür Yelek

 

Tesettür giyim içerisinde yelekler çok fazla tercih edilen giyim ürünleri arasında yer almaktadır. Yelek modellerini uzun senelerden beri tesettür modasında görmekteyiz. Yeleklerin hem günlük hem de klasik modelleri bulunmaktadır. Farklı kombinler de farklı tarzlarda tercih edilebilmektedir.

 

Kaşe, tüvit veya uzun yelekler ofisler de fazlası ile rahat bir duruş sergilemektedir. Tesettür yelekleri etek, kumaş pantolon, bol pantolon ve kot pantolon gibi birçok farklı parça ile kombin oluşturabilirsiniz. Yelek modellerinin içerisine triko kazak veya gömlekler tercih ederek tarzınızı ortaya koyabilirsiniz.

 

Tesettür Ceketler

 

Tesettür giyimin yeni sezonun en gözde parçası ceketlerdir. Değişik desenlerde ve değişik renkler de kullanacağınız ceketler hem klasik bir görüntü oluşturacaktır hem de oldukça rahat bir yapıya sahiptir. Giyim tarzınızı ön plana çıkarmak için özellikle ekose ceketler çok ideal olmaktadır.

 

Ekose desenli ceket modelleri daha çok iş toplantılarında ve daha ağır bir duruş sergilenmesi gerekilen yerlerde tercih edebilirsiniz. Ekose ceketlerin altına kot etek, kot pantolon, havuç pantolonlar veya kumaş pantolonlar ile kombinleyerek çok şık bir görüntü elde edebilirsiniz.

 

Tesettür Hırka ve Kazaklar

 

Kış aylarının olmazsa olmazlarından olan hırka ve kazaklar tesettürlü kadınların vazgeçilmezleri arasında yer almaktadır. Hırka ve kazak modellerini ister günlük kombinler de isterseniz de özel organizasyonlarda tercih edebilirsiniz. Kalın boğazlı ve uzun kazak modellerini keten veya deri etekler ile kombinleyebilirsiniz.

 

Tesettür Uzun Etekler

 

Tesettürlü pek çok kadın sıcak yaz mevsimlerinde ince uzun etekleri çok fazla tercih eder. Fakat uzun etekler sadece yaz aylarında değil kış aylarında da çok fazla tercih edilmektedir. Süet, keten veya deri etekler pek çok farklı bir şekilde kombin edilebilir.

Bir cevap yazın