Soft Renkler İle Tesettür Giyim

Özellikle yaz moda kıyafetlerinde soft renkler bu bahar oldukça moda olmuştur. Bayanlar bluz ve gömlek seçimlerinde soft renkler tercih etmektedirler. Özellikle tesettür modası bu yaz açık soft renkler ile yaza giriş yapmıştır. Günümüz modasında tesettür giyime özel hassasiyet ve uyum ile oldukça fazla model bulunmaktadır.

 

Tesettür Elbise Modelleri

 

Tesettürlü hanımlar özellikle yaz aylarında en çok tesettür elbise modellerini tercih etmektedirler. Hem sıcaktan daha az etkilenmek hem de modaya uyum sağlayarak giyinmek oldukça önemlidir. Günlük giyime de uyum sağlayabilen spor modellerin de yanı sıra abiye tarz kıyafetler de tarzınızı tamamlayabileceksiniz. Özellikle abiye elbiseler renk olarak mürdüm, hâkî ve beyaz tonlarında çok şık modeller ile satın alınmayı bekliyorlar. Muhafazakâr bayanlar da abiye seçimleri ile gittikleri davetlerde kendilerinden söz ettirebilirler. Abiye kıyafetlerin üst kısmı işlemeli olanlar ile oldukça şık olmaktadır. Kumaş olarak tesettür giyimine uygun birçok seçenek tercih edilebilir. Ayrıca abiye tesettür modellerde alt ve üst ayrı modeller bel kısmında işlemeli ve şık kemerler ile kombin edilebilirler.

 

Tesettür Giyimde Etnik Desenler

 

Eğer muhafazakâr bir tarza sahipseniz ve etnik kökenli kıyafet tarzını beğeniyorsanız sizler de tesettür giyim mağazalarına gidebilirsiniz. Etnik desenleri nasıl kombin edeceğinizi bu mağazalardan ve internet satış sitelerinden de öğrenebilirsiniz. Mitolojik desenler en çok etek ve yeleklerde kullanılmaktadır. Eğer sizde etnik desenli bir gömlek satın alırsanız o gün üzerinizde en çok dikkat çekecek olan giysi gömleğiniz olacaktır. Ve etnik desen satın aldığınız bu mağazalardan gömleğinize uygun eşarplar da satın almanız mümkündür. Ayrıca etnik bir kıyafet tercih ediyorsanız o gün üzerinizde en çok dikkat çeken parça bu olacağından diğer parçaların daha sade olmasına dikkat ediniz.

 

İş Yaşamında Tesettür Giyim

 

Günlük yaşamınız için tesettür giyim kıyafet satan mağazalarda sizler için fazla sayıda kombin seçenekleri de bulunmaktadır. Ancak iş yaşamınızda tercih edeceğiniz kıyafetleriniz sizler için daha ciddi olmalıdır. Bu moda evleri sizlerin iş yaşamları için gerek takım gerekse pantolon bluz seçenekleri ile muhafazakâr tarzınızı yansıtmanız için oldukça çeşitli modeller tasarlamaktadırlar.

 

Bir cevap yazın