Şıklık İçin Tasarım Şart

tesettür tasarımGünümüzde tesettür sadece dini bir zorunluluk değil aynı zamanda şıklık göstergesi olmaya başladı. İşte bu yüzdendir ki, tesettür tasarım yeni bir iş kolu olarak sektörde yerini aldı. Moda ikonları ve modanın tasarımcıları tesettür giyime ağırlık veren modeller tasarlamaya başladılar. Ülkemizde first lady ler yani liderlerin eşleri nerede ise tamamen tesettürlü olunca haliyle şıklık kaçınılmaz olmaya başladı. Bunun neticesinde, moda evleri kataloglarında tesettüre oldukça geniş bir yer açmak zorunda kaldı.

 

Bu ürün yelpazesinde, türbandan, eteğe, pantolona ve pardösüye kadar birçok ürün yeniden tasarlandı ve daha modern çizgilerle hanımların beğenisine sunuldu. Tesettür tasarım adından da anlaşılacağı gibi, tesettüre önem veren ailelerin aynı zamanda şıklık ve zarafetine de el atmaya başladı.

 

Gidilen davetlerde her gördüğü bayan kadar şık olmak isteyen tesettürlü hanımlar için en güzel kumaşlardan, harika elbiseler tasarlamaya başladılar. Özene seçilen kumaşlardan gene titizlikle yapılan çalışmalar sonucu yapılıyor tesettür tasarım. Ve devamında şıklıkta diğer giysileri aratmayacak zarafet harikası elbiseler ortaya çıkabiliyor.

 

Bu da siz değerli hanımların gideceği davetlerde ya da düğünlerde göz kamaştıran hatta kıskandıran giysiler giymenize olanak sağlıyor. Bu arada ben eşimi açık giydirmem gerekirse şık olmasın diyen biz erkeklere de ayrı bir imkân sağlamış oluyor bu tasarımlar. Kıskanç olan erkekler ve eşimin açılmasını istemiyorum gerekirse davete ya da düğüne gitmesin diyecek olan eşler için de bulunmaz Hint kumaşı ayarında oluyor ve gönül rahatlığı ile eşimizi kolumuza takarak gidiyoruz.

 

Artık, bırakın davetleri düğünleri hanımlar gündelik hayatta bile bu tasarımları giyiyor. Komşuya giderken, bakkala giderken ya da evde beraber ailecek oturup TV izlerken bile bu şıklığı görmek mümkün olabiliyor. Bu aslında işte evin beyine bir güzellik bir iltifat olarak kullanılan bir argüman olmakla beraber sadece etrafa değil eşine de güzel giyimle hoş görünmek isteyen hanımların tercihi. Kısaca, tesettür tasarım günümüzde kapalı giyinen bayanların aynı zamanda zarafet ve güzellik açısından da göze hoş gelecek elbiselere imza atmasıdır.

 

Bir cevap yazın