Şıklığınızla Göz Kamaştırın!

MATAŞ TUNİK Son yıllarda tesettür giyimdeki yenilikler ve çeşitlerin artması tesettürlü bayanların tarzlarını daha çok ortaya çıkarmasını ve daha şık görünmelerini sağlamıştır. Moda renklerle yapılan kıyafetler, değişik kesimlerin uygulanması ve kıyafetlerin üzerindeki detaylar sayesinde tarzlarını yansıtmaları ve her zaman şık olmaları için seçenekler artmıştır. Ancak gene de tesettür giyim diğer kıyafet seçeneklerine göre daha az bulunmaktadır. Bu sebeple tesettür giyim fiyatları da oldukça pahalıdır.

 

Bütçenizi sarsmadan ve en trend tesettür giyim modellerine ulaşabileceğiniz www.modaselvim.com ile şıklık yarışında bir adım öne geçeceksiniz. Tesettür giyime dair ferace, elbise, tunik, pantolon, şal, ceket, pardesü ve abiye kıyafetlere binlerce ürün seçeneği ile karşınızda olacak.

 

Dış giyimin en önemli parçalarından biri olan ferace, yüzlerce seçeneği ile sitede bulunuyor. Klasik kesimden spor kesime kadar aradığınız ve hayal ettiğiniz tüm ferace modellerini bulabilirsiniz. Kendinize en uygun feraceyi seçmek için bazı püf noktalarına dikkat ederek şıklığınıza şıklık katabilirsiniz. Bu püf noktaları şu şekildedir;

 

– Kumaş seçimi: Almak istediğiniz feracenin kumaşı oldukça önemlidir. Yazlık ve kışlık ferace seçimleri farklı olmalıdır. Mevsimine uygun kumaşlarla seçilmiş feraceler sizi bunaltmaz ve üşütmez. Yazlık modeller seçilirken kumaşın inceliği kadar kalitesi de oldukça önemlidir. Kışlık modeller daha kalın kumaşlarla olmalı ve şıklığınızı ön plana çıkartırken sağlığınızı da düşünmelisiniz. 2017 yılında puantiyeler, geometrik desenler, tüller ve dantel detaylı feracelerle şık bir görünüm yakalayıp, trendi kıyafetlerinizle yansıtabilirsiniz.

 

– Renk seçimi: Ferace alırken seçeceğiniz renk kıyafetlerinizle uyum içinde olmalıdır. Bu yılın modasında zıt renkleri bir arada kombinlemek veya tamamen tek renk renk giyinmek bulunuyor. Sezonun en çok kullanılan renkleri siyah ve lacivert ferace modellerini hem tüm kıyafetlerinizle rahatlıkla kombinleyebilir, hem de şık bir görünüme sahip olabilirsiniz.

 

– Model seçimi: Yüzlerce ferace modeli arasından kendi tarzınıza en uygun modeli Moda Selvim’de rahatlıkla bulabilirsiniz. Her ortam için spor, klasik, abiye ferace modelleri ile kıyafetlerinizi kombinleyecek, şıklık yarışında hemcinslerinizin bir adım önüne geçeceksiniz. Online olarak kredi kartı veya kapıda ödeme seçenekleriyle kolaylıkla alışveriş yapacağınız sitede uygun fiyatlar sayesinde bütçenizi sarsmayacak ve kaliteyi ucuza alacaksınız.

 

 

Bir cevap yazın