Şıklığın Doğru Adresi Modaselvim

G.M.Z. Tesettür - ModaSelvimGün geçtikçe gelişen ve yenilenen ürünlerle ön plana çıkan tesettür giyim modası birçok bayana avantaj sağlıyor. Standart ürünlerin yerine, şık detaylarla zenginleştirilmiş parçalar kalitesi ile uzun süre kullanım sağlıyor. Tesettür modasında özellikle ferace ürünleri bayanlar tarafında sık tercih ediliyor. Dış giyim ürünlerinden olan feraceler detayları ve şıklığı ile ön plana çıkıyor.

 

Feraceler arasında renkler ve modeller farklılıklar var. Bazı modeller düz iken, bazı ferace tasarımlarında ise alt kısmı daha geniş olabiliyor. Bayanlar daha çok günlük hayatta bu ürünü tercih ediyor. Kışlık modeller daha kalın kumaştan üretilmektedir. Öte yandan feracelerde kullanılan detaylar belli bir tarzı olan bayanlar tarafında tercih ediliyor. Detaylar arasında fermuarın kullanımını görmek mümkün. Özellikle gold fermuarın kullanımı birçok renk ile de uyum sağlıyor. Yine trend feraceler içerisinde fiyonk detayı bulunan modeller de bulunmaktadır. Fiyonk kullanımının yanı sıra düğme ve bel kısmında kemer detayı da bu modellerde görmek mümkün. Kışlık modellerde renk olarak mor, siyah, bordo gibi daha çok koyu tonlar kullanılmıştır.

 

Feraceler birbirinden farklı modellerle sunuluyor ve aynı zamanda da birçok bayan için de kullanışlıdır. Özellikle yeni sezon modellerinde üst kısmı kareli, alt kısmı ise tek renk olan ferace modelleri de ön plana çıkıyor. Bazı modellerde leopar detay, feracelere bambaşka bir hava katmaktadır. Sadeliği yansıtmanın yanı sıra şıklığı ile göz dolduran modeller oldukça fazladır.

 

Tesettür giyim sektöründe ferace gibi ürünler geniş ürün yelpazesine sahip olup, farklılık yaratmak isteyenlerin tercihi oluyor. Elbette ki bu noktada şıklığın doğru adresini tespit etmek de önemlidir. Görselliğin yanı sıra giyim ürünlerinde yüksek kalite de bulunmalıdır. Dış kıyafet olarak bilinen ferace kumaşları da birbirinden farklıdır. Kış aylarda örme kumaş kullanılmaktadır. Öte yandan krep, deri gibi detayları da feracelerde görmek mümkündür.

 

Günümüzde tesettür modasında şıklığın yanı sıra modern çizgiler de görmek mümkündür. Spor ve klasik olmak üzere çok çeşitli ürünler sunulmaktadır. Özellikle de tesettür giyim deyince akla feraceler geliyor. Ferace modelleri kullanışlı ve farklı kombinlerde yıldız parça olarak kullanılabilir. Hem sade hem de gösteriş modeller her zaman bayanların şık olmasını sağlayacaktır.

Feracemodelleri ve indirimli fiyatlar https://www.modaselvim.com/

Bir cevap yazın