Şıklığın Adresi Yeni Sezon Tesettür Giyimde

Tesettür giyime olan ilginin artmasıyla birlikte birbirinden güzel yeni sezon ürünleri de çıkmaya başlamıştır. Artık sıradanlıktan uzak daha özgün tarzda giyinmek isteyen tesettürlü kadınlar için kıyafet bulmak oldukça kolay bir hale gelmiştir. Daha farklı renklerde daha farklı desenlerde ve kumaşlarda kıyafetler ile özgünlük yakalamak kolaylaşmıştır. Yeni sezon tesettür modelleri ile sizlerde kendinizi daha özgüvenli ve şık hissedeceksiniz.

https://www.modaselvim.com/

Yeni Sezon Tesettür Giyimde Hangi Renkler Ve Desenler Tercih Edilmektedir?

Bu yıl tesettür giyimde en çok göreceğimiz renkler soft renklerdir. Soft renkler yani sade renkler çok sık kullanılabileceği gibi canlı renkler ise eşarp ve ya aksesuarlarda kullanılacak gibi duruyor. Bu sayede renk karmaşası oluşmayacak ve daha havalı ve şık gösterecek. Bu renkler krem tonları, bej, kahve, açık gri, gülkurusu, bebek mavisi, limon sarısı, açık hardal sarısı, lila, şeftali tonları, bordo gibi renklerdir. Bu renklerin arasında olan koyu pastel renk tonlarını da bu yıl sık sık göreceğiz.

Bu yıl soft renklerle, koyu pastel tonlarla birlikte siyah ve lacivert renkleri de çok sık görebiliriz. Özellikle deri parçalarına eteklerde ve ceketlerde sık sık göreceğiz. Kış sezonunun gelmesiyle birlikte deri parçalarda çok sık kullanılmaya başlanmış ve daha havalı gözükmek isteyenlerin gözdesi olmuştur. Yeni sezon tesettür giyimde bu renklerle birlikte büyük çiçek desenlerine çok sık rastlayacağız. Elbiselerde ve gömleklerde çiçek desenleri çok fazla tercih edilmektedir.

Tesettür Giyimde Kombin Nasıl Yapılır?

Tesettür giyimde kombin yapmak kimileri için zor bir hal almaktadır. Kombin yapmakta zorlanıyorsanız yeni sezonda çıkan ve çok tercih edilen kombin takımları tercih edebilirsiniz. Kombin takımlar iki parçadan oluşan alt ve üst parçalar olduğu için giyeceğiniz kıyafetin rengini uydurmakta güçlük çekmezsiniz. Renkleri uydurmak kadar vücut proporsiyonuna uygun giyinmekte önemlidir. Yanlış tercihler yapmak sizi olduğunuzdan daha kilolu, zayıf, uzun ya da kısa gösterebilir.

Renklerde ise esmerseniz daha çok pembe, beyaz, krem, sarı tonları; açık tenliyseniz gri, kahverengi, bordo, lacivert, yeşil, mavi gibi tonlar kullanırsanız kombinlerinizde size daha uygun olacaktır.

 

Bir cevap yazın