ŞIK TUNİK MODELLERİ İLE TARZ OLUN

 

    C.M.N - ModaSelvim         Tunik  modelleri bayanlar tarafından en çok tercih edilen kıyafetler arasında yer almaktadır. Bu kıyafetler son derece şık olmakla birlikte kendinize özgü bir tarz yaratmak da daha kolay olacaktır. Tuniklerde farklı tasarımların yer alması her bakımdan hanımlar için kalitenin de yolunu açmaktadır.

 

Tasarımcılar tunik modellerinde çok farklı tasarımlara yer vermekte ve kumaş çeşitlerinin birçoğunu bu kıyafet türünde kullanabilmektedirler. Kış aylarında ve serin bahar günlerinde çok farklı kullanım kolaylıkları olan tunikleri her zaman rahatlıkla kullanabilme şansınız da bulunmaktadır. Kıyafet tasarımlarınızı oluştururken tuniklerden yararlanmak için son derece geniş fırsatlarınız olduğunu bilmeli ve ne tür bir tarz yaratacağınıza rahatlıkla karar verebilmektesiniz. Tunikler için desen ya da renk sınırlaması bulunmamaktadır. Her renk ve desende tuniği rahatlıkla bulabilme imkânınız bulunmaktadır.

 

 Tunik tasarımı konusunda sizlere yardımcı olabilecek bir kaç fikir sunacak olursak zıt renklerdeki uyumu yakalamak size şıklığı getirecektir. Pastel tonlarında bir kombin hazırladığınızda daha şık bir tasarım oluşturabilirsiniz. Renkler son derece önemlidir. Bordu dar paça bir pantolon üzerine bordo ve beyaz desenlerden oluşan bir tunik seçimi yaptığınızda şıklığınız konusunda kesinlikle eleştiri almayacaksınız. Buna uygun bordo bir baş örtüsü ile daha da şık olacaksınız. Tasarımlar konusunda sade ya da desenli tunikleri tercih edebilirsiniz. Dikkat etmeniz gereken nokta kumaşın kalitesine yeterli özeni göstermeniz olacaktır. Yaz aylarında sizde terletmeyen ve kesinlikle alerji ya da kaşıntı yapmayan ürünleri tercih etmeniz sağlık açısından daha iyi olacaktır.

 

Kış aylarında triko tuniklerin de cazibesinden yararlanabilirsiniz. Bu açıdan çok şık tunikler tasarlanmakta ve farklı tarzda kombinler yaratabilmeniz için renk sınırlaması olmamaktadır. Her pantolona uyum sağlayacak tunikleri bulmanız ve kombinlemeniz mümkün olmaktadır. Tasarımlarda farklı modeller bulunmaktadır. En çok tercih edilen tunik modelleri yarasa kollar, gömlek tarzı olanlar, geniş yaka tunikler ve belden kemerli tunikler olmaktadır. Şık ve tarz bir görünüm için klasik modellerin asaletinde de yararlanabilirsiniz. Dar keten pantolonların üzerine spor bir tunik ve spor ayakkabı ile hem spor bir tarzınız olabilir hem de çok şık bir giyim zevkiniz olabilir.

 

Bir cevap yazın