Şık Tesettür Elbise Çeşitleri

 tesettür elbiseUygun fiyatlarla yeni sezon tesettür elbise sahibi olmak isteyen herkes için 2019 yılında indirimli fiyatlarla tesettür kıyafet satışları başladı. Astarlı, konforlu, bileklerin veya omuzların sıkmadığı şık bir kıyafet sahibi olmak artık çok kolay. Online alışveriş yöntemleri sayesinde direkt olarak mankenin vücut ölçüleri hakkında bilgi sahibi olabilir, mankenin üzerindeki kıyafetin sizin için en uygun olan bedenini satın alabilirsiniz. Her bir üründen yüzlerce adet stok bulunması, Türkiye’nin her yerine çok kısa süre içerisinde kargo imkanı da ürünlerin yoğun ilgi görmesinin bir diğer nedenidir.

 Yeni Tesettür Elbise Modelleri

 

 Karın, omuz ve boyun kısmında detaylı işlemeler sayesinde çok daha şık bir görünüme sahip olmak isteyenlerin tercih edeceği yüzlerce modelin üretimi sürüyor. Tesettür elbise seçiminizi yaparken, ana renklerin yanı sıra ara renklere sahip çok sayıda ürünün yeni sezon versiyonlarına da uygun fiyatlarla erişebilirsiniz. Tercih edilebilecek modeller arasında etek bölümü geniş ve hareketinizi kısıtlamayacak yapıya sahip ürünler de bulunuyor.

Yeni sezon tesettür elbiseler: https://www.modaselvim.com/tesettur-elbiseler

 Ucuz Tesettür Elbise Satışı

 

 Ürünlerin özel olarak paketlenmesi ve hiçbir şekilde zarar görmeden adreslere ulaştırılıyor olması da kıyafetin alındığı gibi kullanılabilir olmasını sağlıyor. Sıfır, paketinde gönderilecek elbiselerin kombin halinde satıldığı ve son derece ucuz fiyatlar belirlenen tasarımlar da bulunuyor.

 

 Set halinde satın alma işlemi yapmak isteyen müşteriler için, mankenler üzerindeki ürünlerin fiyatları birlikte belirlenebiliyor veya tek tek alımlar da mümkün oluyor. Bordo, turuncu, siyah, mavi, yeşil, pembe, beyaz gibi renklerin düz şekilde tesettür elbiselerde yer verildiği modeller, trendlerde yerini alıyor. Her yeni modelde yarı yarıya düşen fiyatlarla çok uygun fiyata elbise alınabiliyor.

 Yaz Koleksiyonu Tesettür Elbiseleri

 

 Çok daha kullanışlı, hava alabilen kumaş yapısıyla hanımların günlük kullanımı için uygun elbise çeşitleri bulunuyor. Elbisenin geneline yayılan işlemelerin bulunduğu modellere ek olarak, sade ve çok ufak detaylara sahip modeller de bayanlar tarafından tercih ediliyor.

 

 Ayakkabının güzelliğini ortaya çıkaracak şekilde tasarlanmış kıyafetlere ek olarak, ayakkabıyı da kapatan uzun tesettür elbiselere yer veriliyor. Yaz koleksiyonunda çanta, şal, elbise, ayakkabı kombini yapmanın fiyatı, indirimli ürünler sayesinde %80’e varan indirimler sayesinde artık çok daha uygun hale gelmiştir.

Bir cevap yazın