ŞIK TERCİH ARAYANLARA TESETTÜR TRENDLERİ

 

C.M.N - Seda Deri Şeritli Ferace MDS5212 Zümrüt (1)        Modayı takip eden bayanların tercihleri arasında yer alan tesettür tercihler trend seçeneklerle özellikle tesettür dış giyim seçenekleri ile zengin seçenekler sunuyor. E-ticaret desteği seçeneği ile bayanlara zengin seçenekleri sunarak tek parça ve pratik seçenekleri tasarımlarla şık tercihler sunuyor.

 

www.modaselvim.com adresinin sunduğu tesettür dış giyim kap, ferace, panço, pelerin ve pardösü gibi giyim seçenekleri fırsatlarını sunuyor. Kap seçeneklerine baktığımızda pul payetli kap, kemerli kap ve düğmeli kap gibi seçeneklerle özel alternatifler sunarken şeritli kap seçenekleri de sunarak bayanlara birbirinden özel seçenek oluşturuyor. Kapüşonlu kap seçenekleri de bir diğer özel seçenek olurken pardösü seçenekleri de bayanlar fermuarlı ve kemerli gibi özel tasarımlarla özel seçenekler sunuyor. Renk seçenekleri ile de zengin seçenekler sunan web adresi koyu renk seçenekleri ile zengin fırsatlar sunuyor.

 

Ferace seçenekleri ile birçok seçenek sunan Moda Selvim, fiyonklu ferace tasarımları ile de kullanıcılara özel tasarım fırsatları sunuyor. Ferace seçeneklerine kemer ve fermuar gibi detaylar da tesettür dış giyim seçeneklerini öne çıkartıyor. Dış giyim seçeneklerine modern detaylar da katan www.modaselvim.com şişme kap seçeneği ile değişik renk ve seçeneklerle özel alternatifler sunuyor.

 

Leopar desenli detayların da ön plana çıktığı tesettür dış giyim seçenekleri arasında deri tasarım seçenekleri ile özel tarzlara imkan sağlıyor. Bu seçenekleri kolay alışveriş seçeneği ile kullanıcılarına sunan web adres pratik seçenekleri le işlevsel seçenekler sunuyor.

Bir cevap yazın