Şık Kabanlar Etkileyici Kombin

Kışın olmazsa olmazı ve her dolapta bulunan kabanlar oldukça önemli bir parçadır. İster kaşe, ister kürklü, ister renkli birçok kaban Moda Selvim ile yakınınızda. Oldukça çeşidi olan kabanları şık, spor ve klasik olarak ayırabiliriz. Hemen hemen her yere giderken sırtımızdadırlar ve önü açık olarak da kapalı olarak da giyilebilir. Bu yüzden tek bir parça olmasına rağmen kombin etmek için bir araya getirdiğimiz diğer parçaları doğru seçmemiz gerekir.

https://www.modaselvim.com/kap-kaban

Kabanımı Nasıl Kombinlerim?

Kabanlar soğuktan korunmak adına kalın ve üzerimizde iri dursa da doğru kombinlerle birleştiğinde zarif ve doğru bir görüntüyü yakalayabilirsiniz. En başta kazaklarla olmak üzere çeşit çeşit gömleklerle de kombin yapabilirsiniz. Kaban söz konusu olduğunda sayısı sınırlı olduğundan her renkle gidebilecek tarzda şeyler tercih etmeniz hem bütçeniz için hem de şıklık için daha rahat olacaktır.

 

Hangi Renkleri Tercih Edebilirim?

Tercih edeceğiniz renkler tamamen sizin zevkinize kalmış olsa da işinizi kolaylaştırmak için belli başlı renkler ön plandadır. Örneğin; siyah, beyaz ve kahverengi kabanları hemen hemen her renkle kombin etmek oldukça kolaydır. Ancak ikinci bir çeşit olarak dilediğiniz renkte bir kaban da dolabınızda bulunsa fena fikir olmaz. Renkli parçaları kombin ederken çeşidiniz biraz sınırlı ve risklidir. Yine de bazen sınırları aşmak farklılık yaratabilir.

Hangi Parçalarla Kullanabilirim?

Kış aylarında sıkça giydiğimiz kaban kombinlenirken gideceğimiz yerin önemi büyüktür. Özel bir akşam yemeğine giderken kazak yerine şık bir gömlek giyebilirsiniz. Kazak ise biraz daha günlük ya da iş için iyi bir seçenektir ancak oldukça şık kazaklarla kombin ederseniz özel günlerde de size eşlik edebilir.

Kabanınızın renginde bir pantolon tercih ederseniz uyumlu ve tamamlayıcı olduğu gibi üzerinizdeki parçada tercih edeceğiniz rengin sınırlarını da aşmış olursunuz. Ayakkabı söz konusu olduğunda ise bizi birçok çeşit kucaklar. Kış mevsiminde giydiğimiz için çizmelerle birleştirmek harika bir görüntü elde etmenizin kapısını aralar. Başta stiletto olmak üzere kapalı topuklu ayakkabılar da kullanabilirsiniz ancak önü açık bir ayakkabı giymeniz hem mevsimsel olarak hem de giyeceğiniz diğer parçalar nedeniyle uygun olmaz.

 

Bir cevap yazın