Şık Çanta Seçimi

untitledHer türlü kıyafet ile kullanılabilecek olan kahverengi çanta modeli suni deri yapımıdır. İstenildiğinde günlük hayatta kullanılabileceği gibi aynı zamanda özel günlerde de istenilen kıyafetler ile rahatlıkla kullanılabilir. Kabartmalı suni deri desenli olan çanta kısa kesim sapı ile kolda rahatça kullanılabilir.

 

Zincirli olan kol kısmında zincir içinde kullanılan parçalar çantaya ayrı bir hava katmaktadır. Şık bir seçim yapmak isteyenler için orta boy ve kullanışlı bir model olarak bu çanta kullanılabilir. Orta boy olması sayesinde rahatlıkla istenilen şekillerde kullanımı mümkündür. Kahverengi bayan çanta seçimi istenilen her renk kıyafet ile kolayca kullanılabilir. Bu sayede şık bir kombin ile her ortamda çanta ile şıklığa şıklık katılabilir.

 

Eni 35 cm boyu 25 cm olarak orta boyutlarda olan bu çanta kendinden desenli olarak oldukça şık bir seçimdir. Çanta üzerindeki kabartmalı desenler ve parlak deri çantanın dikkat çekmesini sağlamaktadır. Üst kısmında bulunan fermuar sayesinde rahatlıkla iç kısmı kullanılabilir. Geniş iç kısmı ile istenilen her türlü şeyin taşınabilmesi için kullanılabilir. Sert duruşu ile rahatça kullanımı mümkün olur. Özel günlerde abiye modelleri ile rahatlıkla tercih edilebilecek şık bir seçim olarak tercih edilebilir. Genç bayanların suni deri olarak tercih edebilecekleri yeni bir model kol çantası olarak parlak deri olan bu çanta her yaştan bayanın rahatlıkla tercih edebileceği bir modeldir.

 

Kahverengi suni deriden hazırlanan kol çantası günlük kıyafetler ile birlikte rahatlıkla bir kombin olarak kullanılabilir. Aynı şekilde gece elbiseleri ile de genç bayanların rahatlıkla tercih edebileceği bir modeldir. Şık bir çanta seçimi yapmak isteyenler için hem rengi ile hem de kullanılan kabartmalı suni deri ile oldukça şık bir çanta tasarımı olarak satışı yapılmaktadır. Yeni sezonun en trend model çantaları arasında yer almaktadır. Bu sayede bu renk çantaya ihtiyaçları olanlar bu modeli rahatlıkla kullanabilirler. Orta boy olduğundan kısa zinciri ile kolda kullanılır. Derisi ile abiye modelleri ile de rahatlıkla kullanılacağı gibi zincirli kol kısmı ile günlük hayatta da istenildiğinde rahatlıkla tercih edilebilecek bir çanta modelidir.

Bir cevap yazın