Şifonda Eşsiz Renk Uyumu

abiye giyimKadınlar için şık, zarif ve dikkat çekici bir görünüme sahip olmak her zaman önemlidir. Özellikle davetler ve özel günler şık kıyafetlerin konuştuğu önemli günlerdir. Unutulmamalıdır ki her kadına uygun abiyeler ve şık desenli elbiseler bulmak mümkündür. Sadece dikkat edilmesi gereken beden yapısına en uygun kıyafet ve rengin seçilmesi ve uyumun abartısız bir şekilde sağlanmasıdır.

Özel günler veya davetiyeler için kullanılan abiyeler kaliteli kumaşlardan yapılmış, modern kesim ve renkleriyle fark yaratan tasarımlarla vitrinlerde yer almaktadır. Şifon abiyelerde en çok kullanılan kaliteli bir malzemedir. Şifonlar oldukça yumuşak, ince, geçirgen, yüksek bükümlü ipek ya da rayon ipliğinden dokunmuş kumaşlardır. Oldukça havalı görünüme sahiptirler. Oldukça narin ve incedirler.

Elbise dışında gömlek ve etek üretiminde de kullanılsa da elbisedeki kadar şık bir görünüm oluşmaz. Ancak fuar gibi aksesuarlar için sıkça kullanılmaktadır. İç göstermesi sebebiyle astarla kullanılmasında fayda olacaktır. Ancak tesettür modellerinde dışarıdan başka bir kumaşla model oluşturulduğunda iç astar kullanılmayabilir. Genel yapısı ile zor bir kumaş çeşidi olan şifon zor kullanımı yanı sıra doğru bir modelde çok şık sonuçlar meydana getirebilir.

Abiyelerde siyah her zaman asaletin rengi olarak en çok tercih edilen renklerdendir. Özellikle bir başka baskın renk olan mor ile birleştiğinde daha da eşsiz bir görünüm meydana çıkar. Şifonun parlak ve şık görünümü bu renk uyumuyla birleştiğinde ise özel günlerde şıklık kaçınılmaz olacaktır.

Tesettür abiye giyim tercih edenler için uygun olan ürün imalatında poliviskon, bel kısmı pul payet, kuyruk kısmı krep şifon kullanılmıştır. Üst kısmındaki işçilik şık tasarlanmış ve fark yaratmıştır. Uzun kuyruk kısmıyla şık tasarıma sahip bu elbise kullanıcısıyla uyum sağlayacaktır. Elbise siyah ve morun eşsiz uyumu ile ince işçilikle üretilmiştir. Ön kısmı 1,5 metre, kuyruk kısmı ise 175 cm’dir. Astarsız ve iç göstermez özelliğiyle tesettürlü kadınlara rahat kullanım sunmaktadır.

Ürün siparişi verilirken normalde giyilen beden ölçüleri baz alınmalıdır. Temizliği ise kısa programda ve 30 derecede gerçekleşmelidir. Ürünün ödemesi site güvencesiyle tüm kartlara taksit imkânıyla mümkündür. Anlaşmalı bankalar aracılığı ile ve sorunsuz teslimatla kullanıcılara ulaşacaktır.

Bir cevap yazın