Şifon Çiçekli Şık Elbise

 

Tesettür giyim de şık elbise arayanlar için şifon elbise oldukça doğru bir seçim olacaktır. İç  şifon elbisekısmı kollarda dâhil olmak üzere tamamen astarlıdır. Krep şifon kumaştan hazırlanan bu model yeni sezonun en şık modellerindendir. Uzun kolları ve uzun boyu ile kapalı giyinmeyi tercih edenlerin istedikleri her ortamda rahatlıkla kullanabilecekleri bir elbise modelidir. Farklı bedenlere göre seçimler yapılacağından isteyenler bedenine göre tercihler yapabilirler. Bel kısmında kullanılan bordo kemerde elbiseye ayrı bir hava katmaktadır. İstenildiğinde kemer çıkartılarak bu şekilde de rahatlıkla elbise kullanılabilir. Uçuş uçuş elbise sevenler için rengârenk modeli ile oldukça dikkat çekici bir elbisedir.

 

Sırtında bulunan üç düğmede arka kısma farklı bir hareketlilik katmaktadır. Aynı şekilde yan tarafında bulunan fermuar sayesinde giyip çıkartırken oldukça rahat hareket edilir. Çiçek desenleri sayesinde yaz aylarında olduğu gibi kış aylarında da rahatça kullanılabilir. Uzun olması sayesinde tesettür giyim dışında da tercih edilerek kullanılabilir.

 

Genç bayanların içini açacak renkleri ile özel günlerde de rahatça kullanılabilir. Tamamen astarlı olduğundan iç kısmını göstermez ve rahatça giyilebilir. Şık ve hoş bir elbise arayanlar için bu sezonun en gözde elbise modelleri arasındadır. Bordo çiçek desenleri olan bu elbise modeli düğün, nişan, söz gibi özel günlere gidecek olanların tercih edebileceği bir elbisedir. Büyük çiçek desenleri ile yazın en güzel seçimlerinden biri olarak düşünülebilir.

 

Yaka kısmında bulunan büzgülü detayı ile ön kısmı daha da hoş görünmektedir. Bu sayede kullanılacak olan şal ile daha da bir bütün oluşturmaktadır. Kemer gibi bordo bir şal ile kullanılabileceği gibi aynı zamanda kemersiz kullanılması durumunda farklı renklerle de birlikte kullanılabilir.

 

Şifon olmasından dolayı günlük hayatta kullanılabileceği gibi gün içinde gidilecek özel yerlerde de rahatça tercih edilebilir. Oldukça şık bir model olan ve bu sezon en çok tercih edilen şifon elbiseler arasında yer alan bu model tesettür giyimde şıklığı arayanların tercih edebileceği en renkli elbise modelidir. Renkli elbise sevenler bu kullanışlı model ile daha da şık olabilirler.

Ürünü incelemek için tıklayınız: http://www.modaselvim.com/yagmur-sifon-elbise-32234-bordo

Bir cevap yazın