Sıcak Günlerde Tesettür Dış Giyim

 Tesettür dış giyimBaharın gelmesiyle güneş kendini göstermeye başladı. Sıcaklarla birlikte tesettür dış giyim kombinlerinde rahat alternatifler aranmaya başlandı. Kışın kalın pardösüler, montlar, kabanlar yerini yazlık, baharlık kombinlere bıraktı. Tesettürlü kadınlar için şıklıktan ve rahatlıktan ödün vermeyecek alternatifler mevcuttur.

 

  Uzun Gömlekler ve Hırkalar

 

Uzun gömlekler, pantolonlarla birlikte bahar ve yazın vazgeçilmesidir. Hem şıklık, hem rahatlık sağlarlar. Tesettür dış giyim kombininde uzun hırkalar, baharın kurtarıcısıdır. Özellikle açık renkli olanları bahar ayları için idealdir. Kısa kollu bir tişört ve kot pantolonlarla kombinlenebilir.

 

  Feraceler ve Pardösüler

 

Feraceler eski dönemlerden itibaren kullanlan bir kıyafet terimidir. Günümüz moda dünyasında ise rahatlığın ve şıklğın simgesi oldular. İnce kumaşlı, farklı desenli feraceler ile rahat, şık olmak mümkün. Ayrıca feraceler tek parça ürünler olduklarından kombin yapmayı da kolaylaştırır.

 

Feracenin yaygınlaşmaya başlamasıyla birlikte pardösü eskisi kadar tercih edilmez oldu. Ancak bahar aylarında pardösülerle şık ve rahat bir kobin yapılabilir. Özellikle tozpembe, bebe mavisi gibi açık renkler tercih edilebilir. Ayrıca krem ve taba renkli pardösülerde yaz aylarında tercih edilebilir. Açık renklerle bahara taze ve güzel bir başlangıç yapılabilir.

 

  Uzun Ceketler ve Kaplar

 

Uzun ceket modelleri kış günlerindeki tahtını baharda da sürdürüyor. Bol pantolonlarla, tişörtlerle ve spor ayakkabılarla harika bir kombin oluşturulabilir. Tek parça kıyafet ile şık, rahat bir görünüm elde edilebilir. Tesettürlü kadınlar için kaplar vazgeçilmez bir dış giyimdir. Kış aylarında olduğu gibi yaz aylarında da çok tercih edilir. Fermuarlı detaylarla ile şık ve sportif bir hava yakalamak mümkün. Şık kesim ve renklerle daha modern bir görünüm elde edilebilir.

 

Baskılı, işlemeli, kemerli, kemersiz modelleri vardır. Ayrıca dar ve bol kesimli kaplar da mevcuttur. Daha birçok farklı çeşitleri sahip kaplar bulmak mümkündür. Her tarzdan kesime hitap eden kaplar bu senenin de vazgeçilmezidir. Artık tesettürlü kadınlar da moda dünyasındaki yerini almış bulunuyor. Bunun için birçok firma tesettürlü kadınlar için çeşitli ürünler üretmektedir. Böylece dış giyim için sıcak aylarda birçok alternatif vardır. Artık yazın hem rahat hem şık olmak mümkündür.

 

Bir cevap yazın