Sıcacık Kombinler İçin Triko Tunik Modellerini Tercih Edin

tesettür tunikTesettürlü kadınlar çoğunlukla tesettür tunik kullanımlarını daha çok dış giyimde tercih etmekte ve daha kolay kullanımları sayesinde çok fazla tercih etmektedir. Moda tasarımcıları muhafazakar kadınlar için tesettür tunik modellerini ister günlük hayat isterse de özel gün ve özel davetler için kullanabilecekleri modellerden tasarlamaktadır.

 

Daha çok genç tesettürlü kadınların tercih ettiği bu tesettür giyim parçaları içerisinde triko tunik modelleri daha çok spor tarza ve ev kullanımları için tercih edilmektedir. Pamuklu kumaş yapıları sayesinde yumuşak bir his sunan triko tunikler, rahat kalıpları sayesinde de tesettürlü kadınlardan tam not alıyor. Kanguru tasarımları ve torba cep modelleri ile tercih edilen tesettür tunik modellerini günlük hayatınızın her alanında rahatlıkla tercih edebilirsiniz.

 

Tesettür tunik modellerinin dış giyim olarak kullanılması diz altlarına kadar uzanan kap tarzları ile de sağlanmakta ve bazı tesettürlü kadınların kullanımlarına özel olarak bileklere kadar uzanan tunik modelleri de bulunmaktadır. Yaka, etek ve kol kısımlarındaki detaylarda yer alan farklı detayların ortaya çıkardığı uyum ile değişik kullanım alanlarına uyumlu olarak kullanabileceğiniz tesettür triko modelleri bulunmaktadır.

 

Tesettürlü kadınlar istediği her boyda tunik modellerini bulabilmektedir. İlkbahar ve yaz tesettür tunik kreasyonlarında renk olarak daha cıvıl cıvıl ve rengarenk renkler kullanılırken sonbahar ve kış kreasyonlarında ise mat ve daha sıcak renkler kullanılmaktadır. Sade renk tercih eden tesettürlü kadınlar olduğu gibi daha canlı ve desenli modelleri de tercih eden tesettürlü kadınlar bulunmaktadır. Düz olan tunik modelleri daha çok tesettür kap havasında tesettürlü kadınların beğenisine sunuluyor.

 

 Tesettür Triko Tunik Tasarımında Yer Alan Kesimler Nelerdir?

 

Tesettür triko tunik modellerinde asimetrik kesimlerden çok oval ve ya yırtmaçlı kesimler bulunmaktadır. Düz kesimlerde bu kategori içerisinde bulunabilir. Vücudu sıcacık tutan özellikleri ile daha kalın kumaşlardan oluşan triko tesettür tunik modelleri kadınların sonbahar ve kış aylarında vazgeçemediği ürünlerin başında yer almaktadır. Tesettür triko tunik modellerinde daha çok siyah, gri, füme ve taba renkleri ön plana çıkmaktadır. Yarasa kol detayına sahip triko tunikler de tesettürlü kadınların vazgeçemediği modeller arasında yerini almaktadır.

 

Bir cevap yazın