Sezonun Yeni Tesettür Parçaları Nelerdir?

Tesettür giyim alanında öne çıkan yeni pek çok ürün bulunmaktadır. Bu ürünler kalitesinden ödün vermeyen ve dayanıklı kumaşlardan üretilen parçalardır. Yeni sezon tesettür giyim içerisinde jean kumaş modası havası esmektedir. Jean kumaş ile tasarlanan pantolon, etek ve gömlekler kişilerin tarzını daha çok spor şıklığına yönlenmektedir.

Aynı zamanda yeni sezon tesettür giyim ürünlerinin her biri özel dikim şeklinde tasarlanmaktadır. Güpür işleme detaylı gömlekler ve mom jean pantolon modelleri bu sezonun en çarpıcı parçaları olarak bilinmektedir.

Sezon İçerisinde Tercih Edilen Pantolonlar Nelerdir?

Sezon içerisinde jean kumaş ile üretilen birbirinden şık parça bulunmaktadır. Tüm bu parçalar farklı bedenlere ve fiziğe uygun şekilde üretilmektedir. Kalitesinden ödün vermeyen ürünlerimiz uzun süre boyunca kombinlenmeye devam etmektedir.

 

Jean Etek Modasında Hangi Modeller Yer Alır?

Jean etek modelleri geçmişten günümüze en çok tercih edilen ürünlerdir. Üstelik çan ve düz kesim şeklinde tasarlanan bu etekler tarzı ile kişilerin dikkatini çekmeye devam etmektedir. Belinde bulunan kemer detayı ürünün daha modern bir görünüm kazanmasına yardımcı olur. Üstelik etek ucu kısmında yer alan püskül detayları da bu eteğin daha canlı ve hareketli bir havaya girmesini sağlar.

Tarz Görünüm Kazanmak İçin Nasıl Kombinler Yapılır?

Tarz görünüm kazanmak isteyenler için gömlek ve mom jean pantolon kombinleri önerilmektedir. Tüm bu ürünler kişilerin gün içerisinde rahat etmelerini sağlarken aynı zamanda şık görünüm de oluşturmaktadır. Günlük hayatta tesettür modasına uygun şekilde tasarlanan tunikler ile beraber fitil kumaş beli lastikli etekler de bir arada kullanılmaktadır.

Sezona Uygun Giyinmek İçin Neler Yapılmalıdır?

Bu sezon mom jean ve yüksek bel pantolon modası adeta vintage tarzı öne çıkarmaktadır. Bunun yanında keten kumaş kullanımı ile bohem tarzda birçok kombin de hazırlanmaktadır. Beli lastik detaylı olan yüksek bel eşofman altları da tesettür giyimin spor modasını yansıtan parçalardan biridir.

Sezona uygun kombin hazırlamak isteyenler bu pantolonların üzerine keten kumaş gömlekler tercih etmektedir. Balıkçı yaka bluzlar ve kazaklar ile eşsiz bir uyum içerisine girmektedir. Tüm parçalar adeta sezonun modasını yansıtmaktadır.

Moda Selvim ürünleri hakkında daha fazla bilgi almak ve geniş ürün yelpazemize göz atmak isterseniz https://www.modaselvim.com/2023-ilkbahar-yazz adresine bakabilirsiniz.

 

Bir cevap yazın