Sezonun Trend Tesettür Elbise Modelleri

Kapalı bayanların modayı yakından takip etmeleri sonucu, modaya dair tasarımların şık ve geniş tasarım yelpazesinde sunulduğu görülmektedir. Özellikle tesettür modasına dair tasarımlar renk ve kumaş seçenekleri ile oldukça geniş ayrıntılara sahiptir. Moda Selvim her bayanın kendi tarzına uygun olan ürünleri bulması konusunda kolaylık sağlamaktadır. Kaliteli seçenekler ile ürünlerini meydana getirmektedir. Sezon ayrıntılarına uygun ve trend ürünler ile bayanları buluşturmaktadır. Bu sezonun en çok ilgi çeken ayrıntıları ise tesettür elbise tasarımları ve elbiselerde kullanılan inci ve dantel detaylarıdır.

 

İnci ve dantel uygulamaları genel olarak elbiselerin göğüs ve kol bölgelerinde kullanılmaktadır. Bu uygulama şık ve zarif tasarımlar elde edilmesini sağlamaktadır. Özellikle yazlık ve bahar sezonuna özel elbiselerde, uzun dökümlü eteklerin kullanımı sağlanmakta ve hafif kumaşlar ile tasarlanan uzun elbiseler dikkat çekmektedir. Uzun elbiselerin göğüs detaylarında ise inci taş kullanımı ile şık bir model oluşturulmaktadır.

 

 Tesettür Elbiselerde Spor Modeller Nelerdir?

 

Sezonun diğer bir trend ürünü ise tesettür elbise modelleri içerisinde yer alan renkli elbise seçenekleridir. Renkli elbiselerde baskı ve desen uygulaması ile birden fazla renk aynı anda kullanılmaktadır. Özellikle günlük kullanımda dinamik bir tarz elde edilmektedir. Desenli elbiselerde çiçek motiflerinin kullanımı ve geometrik desenler ise oluşturulan modellerin kullanımı öne çıkmaktadır. Sezonun trend ürünleri arasında yer alan uzun etekli elbiseler pastel renkler ile oluşturulurken, üzerine gül deseni uygulaması yapılmaktadır. Pudra rengi ve mint rengi, gül desenli elbiselerde trend renkler olarak belirlenmiştir.

 

Trend ürünler arasında yer alan geometrik baskılı tesettür elbise modelleri de pastel renkler ile oluşturularak, tasarımlarda bahar havası yakalanmaktadır. Daire ve üçgen şekilleri kullanılarak oluşturulan baskılarda birçok renk bir arada kullanılmaktadır. Yeşil, pembe, beyaz ve mor gibi renkler bir araya getirilmektedir. Geometrik baskılı elbiselerde, bel kısmında kullanılan kuşak yardımı ile günlük kullanıma uygun, spor bir görünüm elde edilmektedir. Sezonun spor şıklığı yakalayan diğer ürünü ise kot tesettür elbise modelleridir. Kot elbise modelleri rahat kullanımı ve şık yapısı ile öne çıkmaktadır.

 

Bir cevap yazın