Sezonun Modası Mor Renk Nasıl Kombinlenir?

Asaletin, dengenin ve ruhsal dinginliğin ifadesi olan mor renk cazibesi ile çok tercih edilmektedir. Tutkuyu temsil ediyor olmasından dolayı tunik modellerinde de oldukça ilgi çekici olmaktadır. 2017 sezonunda en çok tercih edilen ürünlerden olan mor tunik modelleri online alışveriş sitelerinde de satışa sunulmaktadır.

 

En güvenilir alışveriş sitesi olan Modaselvim’ de farklı ve birbirinden güzel tasarımları bulmak mümkündür. Devamlı olarak yapılan kampanyalar sayesinde de ürünleri çok ucuza almak mümkün olmaktadır. Dört mevsim beğenilerek tercih edilen mor renk kombinleri yaz sezonunda da dolabınızda olması gereken kombinler arasında yer almaktadır. Daha çok soft renkler ile kombin edilmesi uygun olan mor rengi koyu renkler ile kombin yapmamak gerekmektedir. Bu nedenle mor renk nasıl kombinlenir? Bilinmesi gerekmektedir.

 

– Altın Rengi İle Mor Rengin Uyumu

 

Mor tonlarında aldığınız bir tesettür kıyafeti altın rengi ile kombin yapabilirsiniz. Hem asil hem de şık bir tarz elde etmek için seçeceğiniz kıyafetlerin yanında renk uyumunun da önemli olduğunu unutmamalısınız. Özellikle yaz gecelerinde kombin yapmanız gerektiğinde bu iki asil rengi rahatlıkla seçebilirsiniz.

 

– Lame Rengi İle Mor Rengin Uyumu

 

Sıcak yaz geceleri için özel bir davete katılmanız gerektiğinde mor bir tunik tercih edebilirsiniz. Şıklığınızı daha da çok arttırmak için lame ayakkabı tercih edebilirsiniz. Pantolon olarak beyaz renk tercihi çok daha doğru olacaktır. Şalınızı da mor tonlarında kullanabilirsiniz. Ayrıca lame portföy bir çanta da çok uygun olacaktır.

 

– Sarı Rengin Mor İle Uyumu

 

Zıtlıkları sevenlerin oluşturabileceği en güzel kombin seçeneği sarı ile mor rengin uyumunda olmalıdır. Retro havasına bürünmenin en etkili ve en kolay yolu sarı ile mor rengin birlikte kullanılması ile olmaktadır. Modacılar tarafından da önerilen kombinler arasında yer almaktadır. Sarı pantolon ve mor tunik kombini ile yaz mevsiminde güzel bir kombin yapabilirsiniz.

 

– Bej Rengin Mor İle Uyumu

 

Koyu bir renk olması nedeni ile mor kombin herkese sertlik katmaktadır. Bu nedenle açık renkler ile kombin yapılması gerekmektedir. Günlük kullanımlar için mor rengin bej tonları ile kombin yapılması gerekmektedir.

 

Bir cevap yazın