Sezonun İddialı Tesettür Elbise Modelleri

 tesettür elbiseBu sezon oldukça dikkat çeken iddialı detaylara sahip tesettür elbise modelleri vitrinlerdeki yerini aldı. İş toplantısında, ofis ortamında ya da günlük hayatta şık modern kadının detaylarını yansıtmak mümkündür. Ayrıca özel günleriniz için de muhteşem nitelikler taşıyan elbise modelleri mevcuttur. Birbirinden şık modellerle dikkatleri üzerine çeken elbiselerde genelde haki yeşili, pudra, hardal, bordo, siyah ve mor gibi renkler baskın durumdadır.

 

Dikkatleri üzerine çeken sezonun son moda elbiseleri girdiğiniz ortamda ışıl ışıl bir güzellik yaymanıza yardımcı olacaktır. Elbise modelleri tesettürlü kadınların tercihine özel geniş kesim detaylarla ve şık tasarımlarla şekillendirilmiştir. Bu sebeple zarif ve rahat hissetmenizi sağlayacak modeller mevcuttur.

 

 Özel Günler İçin Uygun Seçimler

 

Özel günlerde abiye giymek istemeyenler için ikinci tercih tesettür elbise modelleri olmaktadır. Abiyenin şatafatından uzak ancak abiye kadar şık detaylara sahip kıyafet arayanlar için muhteşem seçenekler bulunmaktadır. İkili kombin gibi duran tek parça elbise modelleri özel günler için oldukça şık bir tercih olabilir. Elbise güpürlü ve inci detaylıdır. Pudra, haki, bordo, siyah, turkuaz, zümrüt gibi renkleri vardır. Şifon şal ile aynı renk kombin edildiği taktirde ortaya oldukça şık bir özel gün kreasyonu çıkabilir.

 

 Feraceyi Andıran Elbise Modelleri

 

Sezonun dikkat çeken bir diğer modeli ise ferace görünümlü elbiselerdir. Ferace önden düğmeli ya da fermuarlı olarak tasarlanmaktadır. İstendiği taktirde tamamen açılabilir. Ancak elbiseler genelde arkadan ve yarım fermuarlı tasarlanmaktadır. Dışarıdan bakıldığı zaman ise ferace modellerinden ayırt edilemeyecek kadar benzerlik ilgisi kurulabiliyor. Bu modellerde kemer detay oldukça dikkat çekiyor.

 

 Cepli ve Gömlek Detaylı Modeller

 

Genelde ikili kombin duruşu sergileyen modeller kategorisinde değerlendirilmektedir. Siyah modelleri tercih edildiği zaman oldukça asil, şık ve resmi bir duruş sunmaktadır. Bu sebeple ofis şıklığında, iş görüşmesinde rahatlıkla giyilebilir. Günlük hayatta, gün yemeklerinde tercih edilebilen bu modelde önden fermuar mevcuttur. Bileklerde biten uzunluğa sahiptir. Bu sebeple bot, çizme ya da topuklu ayakkabı ile oldukça şık bir kombin yapılabilir. Elbisenin rengine uygun bir eşarp ile kombin zenginleştirilebilir. Şıklığın ve asaletin duruşu olan bu tip modeller iş hayatının vazgeçilmez detayı olarak sayılabilir.

Bir cevap yazın