Sezonun En Yeni Tunikleri

Tesettür giyimin en yaygın kullanılan parçalarından biri tuniklerdir. Özellikle pantolonla bir arada giyilmesi sayesinde, tesettürlü hanımlar hem rahat hareket edebilir, hem de şık ve modern görünebilirler. Bu sezonda da birbirinden farklı tunik modelleri, tesettürlü hanımların beğenisine sunulmuştur.

Bu sezonda farklı tarzlara sahip tesettürlü hanımların zevkine hitap edecek çeşitlilikte tunik modellerini görmekteyiz. Haki, kırmızı, yeşil, siyah, kahverengi gibi birçok renk, sezonun en gözde tuniklerini renklendirmiştir.

Detay İçeren Tunik Modelleri

Tunikler düz bir model olarak tasarlanabileceği gibi, farklı detaylar eklenerek hareketlendirilebilir. Deri detaylar eklenmiş tesettür tunik modelleri, genç ve modern bir duruşa sahiptir. Yine genç ve spor bir görüntü elde edilmek istendiğinde yakası bağcıklı tunik modellerinden biri tercih edilebilir. Bu tunik modellerini kot pantolonlarla da rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Detay denince akla gelenlerden biri de düğme detayıdır. Önden veya yandan eklenen düğme detayları fonksiyonel olabileceği gibi yalnızca aksesuar amaçlı eklenen düğmeler de olabilir. Boncuk detayları ise, hem kışlık hem de yazlık tunik modellerinde sıkça gördüğümüz bir detaydır. Bu şekilde eklenen boncuk işlemeleri ile tunikler daha şık görünür.

Baskılı Tunik Modelleri

Tesettürlü hanımlar, günümüz modasını yakından takip ederler. Son sezonda sıklıkla gördüğümüz baskılı giyim ürünleri tesettür modasında da yerini almıştır. Yazı ya da resim baskılı olarak tercih edilebilir.

Baskılı tesettür tunik modelleri ile her yaştan tesettürlü bayan, günlük kombinini tamamlayabilir. İngilizce veya Türkçe yazılar içeren baskılar dışında çeşitli resimlerin baskılarını üzerinde taşıyan tunik modellerine de bu sezonda rastlamaktayız.

Pul Payetli Tunikler

Tunikler günülk giyimin dışında özel davetler için de uygun giysilerdir. Özel bir günde ya da gecede üzeri komple payetlerle işlenmiş bir tunik modelini, kumaş pantolonla tamamlayabilirsiniz. Bu şekilde pantolon ile modern bir hava katarken, payetli, ışıl ışıl tunik modeliyle de şıklığı yakalamış olursunuz.

Sadece davetler için değil, günlük giyime uygun payet işlemeli tunik modelleri de bulunabilir. Bu sezonda günlük giyilebilecek tüm ürünlerde pul ve payet işlemeleri sıkça görmekteyiz. Günlük kombinine biraz ışıltı katmak isteyen tesettürlü hanımlar payet işlemeli tunik modellerinden birini tercih edebilirler.

Bir cevap yazın