Sezonun En Şık Tesettür Kaban Modelleri

 tesettür kabanKış aylarının gelmesiyle birlikte tesettür kaban modası da kendini göstermeye başladı. Moda tasarımcıların özgün detaylarla sunduğu en şık modeller ise stil sahibi kadınların vazgeçilmezi oldu. Bu modeller soğuk havaların olumsuz etkisinden korurken şıklığı ve zarafeti ile dikkatleri üzerine çekiyor.

 

Tesettürlü kadınlar için büyük önem taşıyan dış giyim parçalarından biri olan kabanlar, moda dünyasında da ilgi görüyor. Bu sezon en şık kabanlar en ince detaylar dikkate alınarak özenle tasarlanmıştır. En dikkat çeken detay ise kemerli detaydır. Ayrıca bu sezon farklı yaka kesimleri de dikkatleri üzerine çekiyor. Duruşu ve tarzı ile modern kadının en önemli parçası haline geldiğini de söylemek mümkündür.

 

 Kürklü Kaban Modeli

 

Sezonun en dikkat çeken modeli kürk yaka, kurdele detay ve gizli düğmeli modelidir. Bu tesettür kaban modelinde kollarda da kürk detay vardır. Model şık ve modern çizgileri yansıtmaktadır. Özellikle şık bir çanta, ayakkabı ve şal kombini sayesinde asil detayları ortaya çıkarmaktadır. Üründe önden gizli fermuar mevcuttur. Bu durum ise elbise görünümü kazandırmaktadır. İddialı giyim tercih eden kadınların en önemli tercihleri arasında olduğunu söylemek doğru olacaktır.

 

 İşlemeli Uzun Kaban Şıklığı

 

Günlük hayatta ya da özel zamanlarda sıklıkla tercih edilen işlemeli kaban modeli bu sezonun da en önemli detaylarından biridir. Sıcacık tutan, uzun ve şık kaban modeli, oldukça dikkat çekici bir güzelliğe sahiptir. Özellikle yağmur havalar için avantaj sağlayan kapüşon detayı da mevcuttur. Kapüşon detay spor giyinmeyi tercih eden kadınlar için de önemli bir farklılık yaratmaktadır. Sıcacık tutan bu model sezonun günlük modern yansımaları arasındadır.

 

 Spor Giyim Şıklığı Kapitone Modeller

 

Günlük hayatta spor detaylara önem veren kadınlar kapitone modelleri tercih etmektedir. Birbirinden farklı renk seçenekleriyle kapitone kapüşonlu tesettür kaban modeli bu sezon da vitrinleri süslemeye devam ediyor. Model fermuarlı olup cepleri mevcuttur. Oldukça şık görünüme sahip olan bu model spor botlarla ortaya kaliteli bir tarz çıkarıyor. Ancak tarz sahibi kadınlar klasik botlar ve şık şallar ile olağanüstü kombin seçenekleri oluşturabiliyor.

Bir cevap yazın