Sezonun En Çok Tercih Edilen Tesettür Tasarımları

Tesettür modasına ait trend modeller hareketli detaylar ve farklı kumaş seçenekleri ile oluşturulmaktadır. Bu sezon ilgi gören modeller arasında ise uzun elbise kesimleri ile oluşturulan ürünler ve farklı renklerde detaylandırılan tesettür giyim seçenekleri yer almaktadır. Bayanlar tarafından en çok tercih edilen modeller ise farklı renklerdeki ferace modelleridir. Ürünler tasarlanırken hem günlük kullanıma hem de özel günlerde kullanılabilecek detaylara dikkat edilmektedir. Tüm tasarımlar bir arda sunularak bayanların kendilerine hitap eden modeli rahatça bulunabilmesi amaçlanmaktadır.

 

Tesettür Giyime Dair En Şık Modeller Nelerdir?

 

Modellerde öne çıkan detaylar ise geniş renk seçenekleri, işlemeler, düğme detayları, deri detaylar, bağcık uygulamaları ve volan kol kesimidir. Tüm bu detaylar ferace seçeneklerinde kullanılarak modeller şık bir görünüme kavuşturulmaktadır. Sezonun öne çıkan en şık modellerinde biri volan kol kesimine sahip olan üründür. Volan kol kesimi ile oluşturulan modellerin kol ve omuz detaylarında çiçek motifli işlemeler kullanılmaktadır. Etek bölümünde ise dökümlü bir kesim uygulanarak, çarpıcı bir model meydana getirilmektedir.

 

Volan kollu modellerde en çok tercih edilen renk seçenekleri ise bordo, lacivert, mürdüm ve petrol renkleridir. Bu renkler aynı zamanda sezonu her modelinde öncelikli tercih edilen, trend renklerdir. Farklı bir tarz yaratmak isteyen bayanların tercih ettiği modeller arasında ise fermuar detaylı ürünler yer almaktadır. Fermuar uygulaması alışılmışın aksine kullanılarak bir aksesuar görünümü yaratılmaktadır. Üst bedeni oturan kesimde ve etek kesimi volanlı uygulama ile tamamlanan modellerde, fermuar uygulaması göğüs kısmında kullanılarak farklı bir tasarım oluşturulmaktadır. Fermuara ek olarak yine göğüs bölgesinde yer alan metal, daire formundaki aksesuarlar ile ürün tamamlanmaktadır.

 

 Tesettür Giyimde Farklı Model Ve Seçeneklere Nasıl Ulaşılır?

 

Tüm bu farklı modellerin en trend renk seçenekleri ile oluşturulan tasarımları Moda Selvim tasarım yelpazesinde yer almaktadır. Bayanların kaliteli kumaş seçenekleri ve yenilikçi tasarımın birleşmesi ile oluşturulan ürünler ile buluşması sağlanmaktadır. Tasarım seçeneklerinde ferace modelleri aynı zamanda inci taş detayları ve parlak taş çeşitleri ile tasarlanarak, özel günlerde kullanıma uygun ürünler meydana getirilmektedir. İnci taşların kullanımı genellikle üst beden kısmında uygulanmaktadır. Mürdüm, siyah ve bordo gibi renkler kullanılarak, taşların ilgi çekiciliği ön plana çıkarılmaktadır.

 

Bir cevap yazın