Sezonun En Canlı Renk Parçaları

Tesettür giyim, geniş bir yelpazede incelenen kategorilerden biridir. Pek çok farklı markada olduğu gibi tesettür giyim markalarında da yeni trendleri takip etmek ve modaya uygun parçalar üretmek her sezon yapılan bir iştir. Bu sezon trendleri arasında canlı renk tesettür giyim parçaları bulunmaktadır. Yeni sezon tesettür giyimin gözde parçalarından biri ise uçuk pembe ve turuncu tonlarında güpür gömleklerdir. Özellikle gömleklerin yaka kısmında bulunan dantel ve güpür detayları yeni sezon modasına da vintage bir görünüm yaratmaktadır.

Sezonun gözde modellerinden bir diğeri ise kalem etek ve uçlarında kalın volanlar bulunan eteklerdir. Bu tarz etekler genellikle kalın kumaşlar ile tasarlanmaktadır. Pek çok gömlek ve kazak ile uyum içerisinde olan bu etekleri farklılaştıran detay ise bel kısmında bulunan zincir kemerlerdir. Modern havasının yanında şık bir görünüm oluşturarak yeni sezon tesettür giyimde yer almaktadır.

Yeni Sezon Kalem Etek Modası

Yeni sezon kalem etek modelleri arasında farklı kumaş ve desenlerin oluştuğu bir kategori bulunmaktadır. Özellikle desenli kumaş seven pek çok hanımın tercih edeceği tarzda üretilen kalem etekler, sezonun en beğenilen parçalarından biri olmayı başarmıştır. Bu sezon kalem etek modasında etek ucu volanları, kombini hareketlendirmek adına yapılan tasarımlardan biridir. Pek çok tesettür giyim parçası ile uyum içerisinde olan bu etekler yeni sezonda askılarda yerini almaktadır.

Yeni Sezon Gömlek Etek Kombin Önerisi

Sezonu ve sezonun modasını yakından takip eden pek çok hanım, yeni çıkan parçalardan anında haberdar olmaktadır. Bu parçaları satın alarak farklı kombinler oluşturan hanımlar her daim modaya uygun bir şekilde giyinmektedir. Yeni sezon gömlek ve etek kombinleri arasında sezonun moda parçalarından olan güpür gömlekler ve etek ucu volanlı kalem etekler bulunmaktadır. Bu iki parçanın kendi arasında uyum içerisinde olması kombin oluşturmada da yardımcı olmaktadır.

Bu iki parçanın üzerine tercih edilecek dış giyim parçası da kişinin tarzını yansıtacak şekilde olmalıdır. Deri ceket ya da yapay kürk mont bu kombini tamamlayacak dış giyim parçalarından biridir. Aynı zamanda topuklu platform ya da dolgu topuk botlar da kombini tamamlayacaktır.

Bir cevap yazın