Sezona Damgasını Vuran Tarz Elbiseler

Moda rüzgârlarındaki değişimlere her gün bir yenisi hızla eklenmeye devam ediyor. 2015 ilkbahar aylarında karşımıza çıkan ve yaz aylarında oldukça popüler olan gömlek elbise modelleri bayanların bu sezon en çok tercih ettiği kıyafetler arasında yer almaktadır. Bu elbiseler oldukça şık ve sadeliğin en dikkat çekici halini yansıtmaktadır. Giyildiği anda kadınları farklı bir havaya ve edaya bürüyen elbiseler özellikle kolay kombin yapılabilecek modellerdedir.

 

elbise gömlekTek parça halinde bir modelde olmasının avantajı ve şıklığı ile gömlek elbise kombinlerinizde stilinizi çok kolay tamamlayabilirsiniz. Bu elbiselere büyük salaş çantalar oldukça çok yakışmaktadır. Altına giyebileceğiniz spor ya da fantezi sandalet ile yaz aylarında gece gündüz rahatlığı ve şıklığı simgeleyebilirsiniz. Çok amaçlı kullanım rahatlığı sağlayan sezonun modası bu elbiseleri gece davetlerinde dahi kullanabilirsiniz.

Bu elbisenin altına giyeceğiniz stiletto ayakkabı, elinize alacağınız clucth bir çanta ve boyun ve bileklerinize takacağınız şık aksesuar takılar ile özel davetlerde şıklık ve dikkat çekiciliğinizle göz doldurabilirsiniz. Kombinlemelerinize göre, yerine göre klasik yerine göre spor olarak kullanabileceğiniz özellikte olan stilinizi en güzel şekilde ön plana çıkaran elbiselerdir.

 

Model olarak uzun ve kısa boyları mevcut olup, önden düğmeli, fermuarlı ya da kuşak kemerli modellerini mağazalarda ve internet giyim sitelerinde kolaylıkla bulabilirsiniz. Birçok farklı renklerde üretilmiş bu modeller ağırlık olarak, haki yeşil, siyah, beyaz, kot, gri tonlarında daha çok tercih edilmekte ve vitrinlerde de ağırlıklı olarak zaten bu renklere rastlayacaksınızdır. Bu tarz elbiselerin mini boylarında, bilekten dize kadar deri bağlamalı sandaletlerde çok yakışacaktır. Uzun olan modellerde ise sandalet, yazlık file, dantelli, desenli botlar ve babetler çok yakışmaktadır.

Kadın modasında bu yıl en dikkat çeken ve popüler olan elbise model ve tarzı olarak adlandırabiliriz. Şıklığının yanı sıra tek parça ve rahat kesim olmasından ötürü de, elbiseyi taşıyan kişiye içerisinde rahat hareket edebileceği, yaz aylarında sıkmayan, serin tutan özelliği ile de bayanlar tarafından çok tercih edilmektedir. Hazır giyim sektöründe bu elbiseler birkaç sezon daha hâkim olacak gibi görünüyor.

 

Bir cevap yazın