Sezona Damgasını Vuracak Tesettür Günlük Elbise Modelleri

Günlük içinde farklı ortamlarda bulunmanız gerekebilir. Çalışan tesettürlü hanımlar gün içinde hem resmi iş ortamına uyum sağlamak hem şık olmak isterler. Üstelik mesai saatleri boyunca üzerinizde kalacak kıyafetlerin rahat olması da son derece önemlidir.

Çalışmayan tesettürlü hanımlar da arkadaş ortamları, alışveriş işleri derken vakitlerini dışarıda geçirebilirler. Dışarda oldukları süre zarfında tesettür günlük elbise modelleri ile şık ve zarif bir görünüm elde edebilirler.

Tesettür Elbiseyle Kombin Fikirleri

Sezonda gördüğümüz tesettür günlük elbise modelleri oldukça çeşitlidir. Eski yıllarda var olan düz kesin tesettür elbiseleri, günümüzde yerini hareketli ve renkli modellere bırakmıştır. Yaz veya kış olması fark etmezsizin, tesettürlü hanımlar renkli ve desenli elbise modellerini tercih edebilirler. Her ortamda rahatlıkla kullanacağınız elbiseleri yelek, ceket ya da hırka ile kombin yapabilirsiniz.

Düz kesim ve tek renk bir elbisenin üzerine giyeceğiniz blazer ceket ile önemli iş toplantılarına katılabilecek resmi havayı yakalarsınız. Diğer bir örnekte ise önü düz ama kollarında fırfır gibi detayları olan bir elbisenin üzerine kürklü yelek giyerek elbiseyi daha hareketli bir hale getirebilirsiniz. Özellikle hanımların organize ettiği gündüz oturmalarında bu tür yelekli kombinler oldukça şık durur.

Tesettür Günlük Elbise Seçiminde Önemli Noktalar

Tesettür günlük elbise modeli seçerken öncelikle elbiseyi nerede giyeceğinize göre tercih yapabilirsiniz. Rahatlığın mı yoksa şıklığın mı ön planda olacağına göre elbise seçiminiz değişebilir.

– Bedeninizi iyi bilmeniz, elbisenin üzerinize tam oturması açısından önemlidir. Tesettür elbise modelleri kapalı olması amacıyla yere kadar uzun olduğundan potluk yapmadan inmesi gerekir. Bedeninize göre bol bir elbise satın aldığınızda, potluk yapar ve bu şekilde en güzel elbise bile kötü durabilir. O nedenle bedeninize uygun bir seçim yapmanız, elbisenin modelini daha iyi göstermesini sağlar.

– Elbisenin tarzı sizin tarzınızı yansıtmalıdır. Önce siz beğenmezseniz, elbise sanki başkasına aitmiş gibi durur. Sizin tarzınıza uygun bir elbise seçtiğinizde, sizde başka kimsede duramayacağı kadar şık duracaktır.

– Bütçenize uygun bir elbise seçmelisiniz. Böylece başka kıyafetler alabilir, tek bir elbiseyle sınırlı kalmamış olursunuz.

Bir cevap yazın