Saray Kadını Konseptli Tesettür Elbise Modelleri Nelerdir?

 

Davetlerde ve özel ortamlarda bir saray kadını gibi giyinmeniz doğru abiye kıyafetler seçimleri yapmalısınız. Saray kadını kombini oluşturmak için sahip olmanız gereken kıyafet tasarımlarına şu şekilde değinebiliriz.

 

 Saray Kadını Kıyafetleri Hangi Ortamlarda Giyilir?

 

Saray kadını konsepti yansıtan kıyafetler genel olarak özel anlara has tesettür abiye modelidir. Bu modeller düğün ortamları için çok ideal tesettür elbise seçenekleridir. Bunun yanında sünnet düğünleri de bayanlar için saray kadını konseptli kıyafetlerin tercih edileceği özel ortamlardır. Bu tercihleri arasında renk ve model seçimi için sahip olunan tesettür elbise modellerine şu şekilde değinebiliriz. Saray Kadını Tasarımlı Tesettür Elbiseler

Saray kadını konsepti tesettür abiye modelleri arasında ilk tercih varak detaylı tesettür elbise modelidir. Bu modelin tasarım unsurlarında bel ve kol bölgesinde bulunan dantel işlemler saray kadını konseptini yaşatan tasarımlardır. Bu modelin saray rengi olan mor ve altın sarısı renk tercihleri ise saraylardan çıkmış bir kadın görünümünü yansıtıyor.

 

 Saray Kıyafetleri tasarımlarında Flok Baskı Detayı

 

Flok baskı kuyruklu abiye elbise modeli ile açık renkli tasarımlara sahip olan bayanlar koyu renkli dantelli ve flok baskı işlemeleri ile zıt renklerin buluştuğu özel bir tesettür elbise modeline kavuşuyor. Elbise ve baskı renkli olarak siyah – pudra, pudra – krem, pembe – beyaz ve petrol – siyah gibi renk kombinasyonları bayanlar için özgür renk seçimi imkanı sunuyor.

 

 Klasik Osmanlı Tarzı Tesettür Elbise Seçimi

 

Şifon kuyruklu abiye elbise modeli, klasik Osmanlı saray tarzını yansıtan tasarımı ile özel bir tesettür elbise konsept sunuyor. tasarım rengi olarak saray renklerinden oluşan seçenekler sunan tasarımda dizayn unsuru olarak şeffaf tasarımlı yelek ve nakış detayları öne çıkıyor. Göğüs, etek ve manşetlerde buluna gold nakış detayları saray havasını yaşatırken tasarımda göze çarpan ve tül kıyafete yansıya parlak detaylar ise kıyafeti klasik bir Osmanlı tasarımına dönüştürüyor. Bu tasarımla benzer konsepte sahip olan şifon kuyruklu pul payet abiye elbise ise gold nakış detaylarında daha fazla öne çıkan tasarımı ile saray konsepti sunuyor. Bu seçeneklere ek olarak farklı dizaynda nakışlı ve saray renkli kıyafet konseptleri bayanlar için özel seçenekler oluşturuyor.

 

Bir cevap yazın