Salaş Parçalar Tesettür Giyimde Nasıl Kullanılmalıdır ?

 

Y.G.S - Bel ve Manşet Dantel Detay Abiye YGS5054 Mürdüm (1)Yeni sezonda bol ve salaş parçalar en trend parçalar arasında yer almaktadır. Tesettür giyimde vücut hatların belli olmaması adına pek çok bayan tarafından bol kesimli, salaş ürünler daha çok tercih edilmektedir. Herkesi kalbinden etkileyen bu bol kesim salaş ürünler sokak modası içinde tesettürlü bayanların gözdesi oldu. Karakterli ve şık kombinlere imza atmak isteyenler için en güzel tesettür giyim ürünleri salaş etekler ve elbiseler olmaktadır. Gün boyu rahat bir şekilde takılmak isteyenler için de çok ideal olmaktadır. Özgün kombinler sayesinde kimsede olmayan kombinler ile dikkatleri üzerinize çekmek mümkün olmaktadır. Gardırobunuzda bol kesim ve salaş ürünlerini yoksa eğer mutlaka yer açmalısınız. İnternet üzerinden online olarak alışveriş sitelerinden güvenli bir şekilde sipariş verebilir, tüm modelleri inceleyebilirsiniz.

 

 

– BOL ELBİSELERİN ÜZERİNE SALAŞ PANÇOLAR

 

Artık dar kesim elbiselerden uzaklaşılarak bol kesimli elbiselerin kreasyonlara eklenmesi ile birlikte güçlü kombinler elde etmek mümkün olmaktadır. Elbiselerin üzerine rahatlıkla kullanılabilen pançolar ve pelerinler en iyi kombinleri hazırlamak için yeterli olmaktadır. Soğuk günlerde sıcacık kombinler oluşturmanızı sağlayacak elbise ve pançolar uyumlu renkler tercih edildiğinde çok şık durmaktadır. Desenli şallar tercih ederek kombinleriniz hareketlendirebilirsiniz.

 

– HEM COOL HEM BOL HEM RAHAT KOMBİNLER

 

Cool olmak için bol tarzda ürünleri tercih edebilirsiniz. Bol tunikler ve bol paça pantolonların ahengi sizin ne kadar cool olduğunuzu sergilemektedir. Ayrıca pelerin kollar ile elbise ve tuniklere katılan şıklık sayesinde kendinizi çok daha rahat hissedebilirsiniz. Hafta sonu şıklığı yakalamak adına bu ürünleri tercih edebilirsiniz.

 

– TRİKO KAZAKLAR VE BOL DÖKÜM ETEKLER

 

Bu sezonda da tesettür giyimde triko kazaklar çok tercih edilmektedir. Kombin tercihlerini triko kazaklardan yana kullananlar için bol etekler uygun olmaktadır. Güçlü bir görünüm sergilemek isteyenler için turkuaz renkte triko bir kazak ve bol kesim siyah bir etek kombini çok elegan bir görünüm kazandırmaktadır. 2017 yılında dar kesim ürünlere yer verilmemesi nedeni ile her butikte yada online alışveriş mağazalarında salaş ürünleri bulmak mümkündür. Pelerin modeller sayesinde salaş görünümler sağlayarak güzel ve şık kombinler sağlayabilirsiniz. Alışveriş fırsatları ile bütçenize uygun kombinler yapabilirsiniz.

Bir cevap yazın