Şal Çeşitleri

Eskiden her ne kadar eşarp ya da tülbent çeşitleri tercih edilse de günümüzde gerekse genç kızlar gerekse Hanımlar tarafından artık şal tercih ediliyor ve şal tercih edildikçe de firmalar yeni şal modeller ve çeşitleri çıkarmaya devam ediyor. Son zamanlarda trend olan birçok şal çeşitleri vardır. Ayrıca son dönemlerde çıkan ve moda olan birçok şal bağlama modelleri de çıktı. Eğer evde takmak için şal istiyorsanız penye şal tam size göre.

İsterseniz dışarıda takmak için isterseniz de evin içinde takmak için şal çeşitleri bulunuyor. Her fiyat aralığına göre, her bütçeye göre şal bulmak mümkündür. Dilerseniz yorulmayarak internetten sipariş ederek şal satın alabilirsiniz isterseniz de görerek, deneyerek tesettür mağazasından satın alabilirsiniz. Buradaki önemli nokta yapacağınız kombinde takacağınız şal kombinin ile uyumlu olmalıdır. Hem kumaş açısından hem de renk açısından birbirini tamamlamalıdır. Böylece ortaya güzel bir kombin çıkacaktır.

https://www.modaselvim.com/

Medine İpeği Şal

Son dönemlerde hem tesettürlü kızların hem de tesettürlü hanımların en çok tercih ettiği ve severek kullandığı çeşit medine ipeği şal çeşididir. Hem kumaş olarak terletmiyor hem ütü gerektirmiyor hem kırışma yapmıyor ve hem de çok rahat, çok tok duruyor. Kumaş olarak birçok kumaşa da uyuyor. tesettür kombinlerinizde Medine ipeği şal çeşidini rahatlıkla Tercih edebilirsiniz. Ayrıca medine ipeği kumaşlı Medine ipeği Eşarp da bulunuyor. isterseniz eşarp olanını isterseniz de şal olanını tercih edebilirsiniz. Medine İpeği kumaşını dört mevsim tercih edebilirsiniz. hem kışın üşütmez Hem de yazın terletmez bir kumaştır.

Penye Şal

Tercih edebileceğiniz bir başka şal çeşidi de penye şaldır. Penye şal hem rahatlığıyla hem de kolay bağlanabilirliği ile dikkat çeker. Son zamanlarda birçok tesettürlü genç kız ve tesettürlü hanım tarafından tercih edilir. Genellikle evin içerisinde tercih edilse de dışarıda da kombilerinizin üstüne rahatlıkla bağlayabilirsiniz. Birçok renk çeşidi mevcuttur. İsterseniz yazın isterseniz de kışın Tercih edebilirsiniz. çünkü yazın terletmez, kışında üşütmez bir kumaştır. Eğer dışarıda kombininizin üzerine bağlayacaksanız rengi uyumlu olmalı ve alakasız renkler tercih edilmemelidir. Böylece kombininiz birbirini tamamlayacak ve uyumlu görünecektir.

 

 

​​​​​​

 

Bir cevap yazın