Saks Mavisi Tesettür Elbiseye Ayakkabı Ve Çanta Seçimi Nasıl Olmalıdır?

tesettür elbiseSaks mavisi son senelerde moda tasarımcıların en fazla kullandığı renkler arasında yer almaktadır. Hem dış giyimde hem de normal etek ve gömlek gibi kıyafetlerde kullanılan saks mavisi her daim tesettürlü kadınların gözdesi olmaktadır. Saks mavisi mavi renginin huzurlu bir tonudur. Tesettürlü kadınlar saks mavisi rengini tercih ederek her daim şık ve modern bir görünüm elde edebilir.

 

 

Saks mavisi kullanırken önemli olan sadece uyumlu renkleri bir arada kullanmak gerekli. Tesettür kombininizi ister tek parça saks mavisinde kulanın isterseniz de farklı bir uyumlu olan bir rengi daha saks mavisi ile kombinleyerek tesettür kombininizi göz alıcı bir hale getirebilirsiniz.

 

Saks Mavisi İle Uyumlu Renkler Nelerdir?

 

Saks mavisi rengi gece mavisi olarak da bilinmektedir. Saks mavisine uyumu renkleri bilerek ortaya harika kombinler çıkarabilirsiniz. Bu sebep ile ilk olarak saks mavisiyle uyumlu olan renkleri bilmek gerekiyor. Saks mavi bir tesettür elbise kadınlar üzerinde son derece şık ve estetik bir görünüm sağlamaktadır. Bu sebep ile tesettürlü kadınların ilk tercihleri içerisinde yer almaktadır. Özellikle saks mavisi elbise özel gün ve özel organizasyonların elbisesi olarak bilinmektedir.

 

Saks mavisi elbiseyi doğru bir şekilde kombinlediğiniz zaman harika bir görüntü ortaya çıkmaktadır. Saks mavisi elbiseye ayakkabı seçimi oldukça önemlidir. Çünkü kombine tercih edilecek ayakkabı tesettür elbisenin güzelliğini daha çok ön plana çıkaracaktır ya da tam tersi elbiseye gölge düşürebilir. Bu sebeple ayakkabı seçiminde çok fazla dikkat edilmesi gerekir. Bu renk tesettür elbise modelinin altına gümüş ve altın rengi çok hoş bir uyum oluşturmaktadır. Altın ve gümüş renginden sonra siyah, dore, ten rengi ve füme rengidir.

 

Saks Mavisi Elbiseye Hangi Renk Çanta Tercih Edilmelidir?

 

Saks mavisi tesettür elbiseye hiç şüphesiz yakışan çanta rengi gümüştür. Gümüş renginin sade ve durgunluğu ile saks mavisinin dinamik yönünü yumuşatarak daha şık bir görüntüye neden olur. Saks mavisi elbiseyi ten rengi bir ayakkabı ve ten renginin bir ton koyusu bir çanta ya da elbisenin bir ton koyu renginde eşarp kullanarak tesettür kombin oluşturabilirsiniz.

Bir cevap yazın