Sade Kombinlerin Vazgeçilmezi Pardesü Modelleri

Farklı tarzlara yönelik sunulan pardesü modelleri, sezonun en narin parçalarını oluşturmaktadır. Sadelikten hoşlanan hanımlar için düz kesim rahat günlük kombinler için uyumlu pardesü modelleri sitemiz kategorisi içerisinde yer almaktadır. Boydan boya düğmeli olan ve düz kesim şekline tasarlanan bu pardesü modellerinde sade renkler kullanılmıştır. Özellikle ilkbahar sezonu için tercih edilen vizon ve bej renkleri hem sade hem de modern görünüm sunmaktadır. Kollarının yarasa kol ve düz kesim şeklinde tasarlandığı pardesüler sezonun en güzel görünümünü oluşturmaktadır.

https://www.modaselvim.com/pardesu/manto

Yarasa Kol Sade Pardesü Modelleri

Yarasa kol sade tesettür pardesü modelleri her tarza uygun olarak tasarlanmıştır. Bu pardesü modellerinde ön plana çıkan detay kollardır. Yarasa kol şeklinde tasarlanan ve ince kumaş olan bu pardesü modelleri sezonun en güzel görünümünü oluşturmaktadır. Aynı zamanda yapılan kombinlerde de sade şıklık ön plana çıkmaktadır. Yarasa kol ile tasarlanan pardesü modellerinin belinde kullanılan kuşak, fiziğin daha net ortaya çıkmasını sağlamaktadır. Seçilen yan parça ürünleri ile sezonun en şık pardesü tasarımları pardesü kategorisi içerisinde yer almaktadır.

Yarasa Kol Pardesü Modellerinde Canlı Renk Seçenekleri

Yarasa kol pardesü modellerinde kullanılan canlı renkler ilkbahar ve yaz modasını da ön plana çıkarmaktadır. Bu canlı renkler sezonun en beğenilen lila, mor, sarı, kırmızı, pudra pembesi ve yeşil renklerini yansıtmaktadır. Yarasa kol tasarımının modern duruşu ile seçilen canlı renkler, farklı kombin oluşturmak için birebir öneri sunmaktadır. Pardesü modelleri arasında fermuar detaylı yarasa kol ve beli kuşaklı yarasa kol modelleri sezonun en beğenilen ürünlerinden biridir. Aynı zamanda kombin seçenekleri de oldukça geniş tutulmuştur.

Yarasa Kol Sade Pardesü Modelleri İle Kombin Oluşturma

Yarasa kol pardesü modellerinde sade renk kullanımı en önemli detaylardan biridir. Yarasa kol pardesü modelleri ile kombin oluşturmak için ilk olarak alt giyim ve üst giyim parçalarının seçilmesi gerekmektedir. Üst giyim parçalarından beyaz renk tunikler ile bol paça koyu renk kot pantolonlar günlük kombin için en uygun ürünlerden biridir. Bu kombinin üzerine giyilen pardesü hem günlük kombin hem de modern görünüm oluşturmaktadır.

 

Bir cevap yazın