Renkli Kumaş Ferace Modelleri

Rengarenk ve canlı renkleri çoğu tesettürlü hanım beğenerek kullanmaktadır. Sevilen renklerin bir arada kullanıldığı dış giyim ürünlerinden biri fercalerdir. Ferace tesettür giyimde kullanımı en rahat dış giyim parçalarından biridir. Rahatlığının yanı sıra modaya uyumu da göz kamaştırmaktadır. Bu nedenle çoğu tesettürlü hanım dış giyim parçası olarak kombinlerinde ferace kullanmaktadır. Ferace modellerinde bu sene renkli moda akımı görülmektedir.

Renkli ferace modelleri kişinin kendi tarzını en iyi şekilde yansıtmasına yardımcı olacak şekilde özel olarak hazırlanmaktadır. Bu nedenle çoğu hanım kendine en çok yakıştırdığı renkte ferace seçimi yaparak satın almaktadır. Renkli ferace modellerinde bu sene etek kısmı hafif açılan modeller vitrinlerde yerini almaktadır. Aynı zamanda düz kesim ferace modellerinden vazgeçemeyen hanımlar için farklı pek çok renkte düz kesim, kolları uzun ferace modelleri bulunmaktadır.

Kırmızı Renk Ferace Kombini

Kırmızı rengi pek çok hanımın gözde renklerinden biridir. Farklı parçalar ile beraber kullanıldığı zaman oldukça şık ve bir o kadar da modern gözüken kırmızı renk feraceler, modanın en beğenilen parçaları ile birlikte kullanılmaktadır. Uzun keten kumaş beyaz renk gömleklerin altına kırmızı renk kumaş pantolon seçimi yapılarak kombin oluşturmaya başlayan hanımlar, dış giyim parçaları arasında da kırmızı renk ferace kullanmaktadır.

Ayakkabı seçimi bu tarz kombinlerde daha yüksek yapılmalıdır. Ferace kişinin boyunu daha uzun göstererek, kombini net bir şekilde yansıtmaktadır. Bu nedenle ayakkabı seçiminde yüksek topuğu olan ayakkabılar bu kombin için en uygun tercih olacaktır. Eşarp seçimi de çeşitli çiçek desenlerinde olmakla beraber kombin renklerinden oluşmalıdır.

Ferace Kombinlerinde Aksesuar Kullanımı

Ferace kombini yapacak olan kişiler, kombin üzerinde aksesuar seçimi yaparken dikkatli olmalıdır. Çünkü ferace genel olarak üzerinde aksesuar pek fazla kabul etmeyen bir parçadır. Seçilen aksesuarın düzgün ve kombine uyum sağlayacak şekilde olması görünümü güzel göstermeye de yarayacaktır. Ferace kombinlerinde aksesuar kullanımı kış aylarında kalın örgü atkı ya da boyna atılan şal şeklinde yapılmalıdır. İlkbahar ve yaz aylarında ise genellikle kısa kolye ve yüzük seçimleri orantılı bir aksesuar kullanımı sağlayarak doğru görüntü yaratacaktır.

Bir cevap yazın