Rahat Tesettür Kombin Önerileri

Günlük hayatta rahat kıyafetler giymek isteyen hanımlar aynı zamanda modaya uygun parça seçimleri de yapmaktadır. Modaya uygun son sezon rahat tesettür kıyafetlerde kolları lastikli uzun tunikler yer almaktadır. Esnek kumaştan tasarlanan bu tunikler gün boyu rahat hissetmenizi sağlayacaktır. Bu tuniklerin altına triko kalın kumaş pantolonlar da tesettür kombin oluşturmanızı sağlayacak parçalardır.

 Kalın kumaş örme pantolonlar tesettür giyimin en önemli parçalarındandır. Bu parçalar pek çok kıyafet ile beraber kullanılmaktadır. Rahat parçaların başında yer alan bu pantolonlar sezonun en moda renkleri ile birleşerek eşsiz bir kombin oluşturmanızı sağlayacaktır. Bu pantolon tunik kombinin üzerine şapkalı mont da kombini tamamlayacak parçalar arasındadır. Kış aylarında ayakkabı seçiminde de bot tercihi yapılmaktadır.

 Uzun Örme Pantolon Modelleri Nelerdir?

 Yeni sezon moda parçaları arasında örme pantolonlar yer almaktadır. Tesettür kombin oluşturmak isteyen kişiler bu pantolonları kış aylarında sıkça kullanmaktadır. En yaygın kullanılan pantolon renklerinden gri ve siyah, kombinin her parça ile uyum sağlamasına yardımcı olur. Uzun örme pantolonlarda örgü desenlerinin bulunması da pantolonun hem modern havada olmasını sağlar hem de rahatlığını arttırır.

 Bu pantolon modellerinde tarçın ve hardal sarısı renkleri de canlı renkler arasında en çok tercih edilen renklerdir. Modayı takip eden kişiler bu pantolonlar ile sıkça kombin oluşturmaktadır. Yüksek bel ve paçaları uzun olması da gün boyu rahat hareket etmeyi sağlar. Tesettür giyim için uyumlu olan bu pantolonlar tunikler ve kazaklar ile beraber kullanılmaktadır. Günlük kombin yapmak isteyen pek çok tesettürlü hanım bu pantolon seçimini yapmaktadır.

 Yeni Sezon Pantolon Renkleri Nelerdir?

 Yeni sezon kıyafetlerinde pek çok pantolon rengi bulunmaktadır. Kış aylarında sıkça koyu renk tercih etme devrinin yavaş yavaş kapanması ile birlikte renkli ve daha canlı parçalar vitrinlerde yerini almaktadır. Kış aylarının vazgeçilmez renklerinden olan tarçın rengi uzun triko pantolonlarda sıkça kullanılmaktadır. Aynı zamanda jean kumaşı ile tasarlanan kıyafetlerde bordo ve lacivert renkleri de tercih edilmektedir. Yeni sezon modasına uygun olan örme pantolonlarda hardal sarısı, koyu kırmızı, turuncu, haki yeşili gibi pek çok renkte pantolon üretimi yapılmaktadır.

 

Bir cevap yazın