Rahat Kumaş Tesettür Günlük Elbise

Tesettürlü hanımlar, yaz sezonu içerisinde pek çok elbise modeline ihtiyaç duymaktadır. Model ve kumaş gibi ayrıntılara özen gösteren hanımlar için günlük kullanıma uygun elbise modelleri geliştirilmiştir. Tasarlanan tesettür günlük elbise modellerinde elastik kumaş kullanılarak gün içerisinde rahatlık sürdürülmeye devam edilmiştir. Elastik kumaş ve bol kesim tesettür günlük elbise bu yaz sezonuna damga vuran parçalar arasında askılarda yerini almaktadır.

Elastik Kumaş Günlük Tesettür Elbise Modeli

Elastik kumaş ile tasarlanan kıyafetler, hanımlara rahatlık sağlayan en önemli kumaş yapılarından biridir. Bu kumaş sayesinde tasarımlara daha çok ilgi duyulmaktadır. Yaz sezonu içerisinde tasarlanan tesettür elbise modellerinde elastik kumaş, belinde kuşak bulunan, kolları yarasa kol kesim, bisiklet yaka elbiseler günlük kullanıma en uygun modellerden biridir. Farklı renk ve desen seçenekleri ile hanımların gözde parçalarından biri olan bu elbiseler farklı şekillerde kombinlenerek, rahatlığını sürdürülebilir hale getirmektedir.

Günlük Tesettür Elbise Modellerinde Renk ve Desen Seçenekleri

Günlük tesettür elbise alışverişi yapacak olan hanımlar, modaya uygun desen ve renk seçimleri de yapmaktadır. Bu sezon elastik kumaş günlük tesettür elbise modellerinde bohem havası yansıtılmıştır. Özellikle haki yeşili ve kahverenginin kullanıldığı bu elbiseler, gün içerisinde rahatlığı da sağlamaktadır. Bohem tarzı olan hanımların sıklıkla tercih ettiği elbise modellerinden biri olan elastik kumaş günlük elbiseler, kırmızı ve canlı sarı tonu ile de hareket kazanmaktadır. Canlılığını koruyan bu elbise modelleri sezonun yıldızlı parçaları arasındadır.

Elastik Kumaş Günlük Tesettür Elbise Kombini

Elastik kumaş günlük tesettür elbise kombini yapacak olan hanımlar, ilk olarak elbisenin rengine ve desenine karar vermektedir. Sezonun en moda renklerinden biri olan bohem desenler, hanımların bu yaz en beğenerek kullandığı elbise desenlerinden biridir. Bu elbisenin üzerine beyaz renk jean kot ceket ve ayakkabı olarak elbise renklerinde sandalet ya da spor ayakkabı tercih edilmelidir.

Kombinin en önemli parçalarından biri olan eşarp seçimi ise elbisenin aksine sade bırakılmalıdır. Böylelikle kombin arasında geçişler daha belirgin hale gelmektedir. Çanta seçimi olarak sezonun en moda kumaş çantalarından biri olan uzun omuz çantası kombini tamamlamaktadır.

 

Bir cevap yazın