Pul İşlemeli Tunik ve Pantolonun Göz Alıcı Kombini

Dışarı çıkacaksak eğer gardrobumuzun kapağını açıp saatlerce ne giysem diye düşünürüz. Hem şık hem de rahat olmak seçimlerimizi yaparken kriterlerimizin en başında yer alıyor. İşte modaselvim.com birbirinden şık tunik modelleriyle sizlerin hem şık görünmesini hem de rahat etmenizi sağlıyor. Pantolon, tunik, ayakkabı, eşarp ve çanta kombinleriyle “Neyi, neyle giysem?” sorularınıza cevap oluyor. Bu yazımızda yeni sezon ürünümüz olan Pul İşlemeli Siyah Tunik’i Alwina İpek Çift Yönlü Eşarp ve tuniğin önündeki desenlere uygun kına yeşili pantolon ile kombinledik. Biliyorsunuz ki son 2-3 yıldır bilek boy pantolonlar moda. Bizde seçim yaparken vücut hatlarınızı belli etmeyen, rahat hareket edebileceğiniz düz kesim, bilek boy bir pantolon tercih ettik.

Hepimizin dolabında acilen bir yere gideceğimiz zaman hemen aklımızdan “işte bunu giymeliyim!” diye geçirdiğimiz kurtarıcı parçalar vardır. Bunların en gözdesi de bir çok renk ile bir araya geldiğinde hoş bir görüntü oluşturan siyahtır. Pul işlemeli siyah tuniğinde dolabınıza girdiği andan itibaren sizin kurtarıcı parçanız olarak askınızda yer alacağından şüphemiz yok. Tabii ki iş eşarp, pantolon ve tunik üçlüsüyle bitmiyor. Kıyafetimizi tamamlayacak parçalara her zaman ihtiyacımız var elbette. Tunik üzerinde zarif ve göz alıcı işlemeler olduğundan kolye kullanmayı uygun görmedik. Şık detaylara sahip tuniği sade bir pantolon ile tamamlamak yeterli. Ve tabii ki bayanların ayrılmaz parçası olan ayakkabı ve çanta seçimi de kıyafetimizi tamamlamada başrol oynuyor. Bu kombinde siyah stiletto ve siyah tonlarında hem ayakkabıya hem de kıyafetimize uyacak deri çanta kullandık. Çanta üzerindeki gold metaller tunik üzerindeki desenler ile uyum sağlayarak kombininizi tamamlıyor. Size sadece birleştirip tüm şıklığınızla gideceğiniz yerin kapısından geçmek ve bütün gözleri üzerinize çekmek kalıyor.

Kombinimizin baş elemanı olan pul işlemeli siyah renkli tunik en çok rengi ve deseni dolayısıyla hanımlarımızın tercihi oluyor. Çünkü hem hiç aksesuar kullanmadan güzel bir görüntü oluşturuyor hemde kesiminden dolayı rahat hareket edebilmenize olanak tanıyor. Ayrıca tuniğin yapımında terlemeyi önleyen kumaş kullanıldığı için sıcak yaz aylarında da rahatlıkla kullanabilirsiniz. Özellikle çalışan hanımlarımız bu kombini gün boyu zarafetle üzerinde taşıyabilir. Bütün parçalar sayfamızda mevcuttur. modaselvim.com’dan inceleyip hemen satın alabilirsiniz.

One comment

Bir cevap yazın