Pudra Siyah Zerafeti

ayşe melek elbiseBu seneki tesettür modası, yine en şık bayanların birbiriyle yarıştığı güzel, zarafet dolu bir platform olacak gibi. Sonbahar aylarında olduğumuz bu dönemde düğün, davet ya da etkinliklerde giyeceğimiz abiyelerin renk uyumları, şal eşarpların şıklığı, gerçekten göz kamaştırıcıdır. Abiye giyimde yine rahatlıktan vazgeçilmeyerek kullanılan kloş etekler, elbiseler, tüller ve kendiliğinden desenli kumaşlar var.

 

Bu ürünümüzde de siyahın asilliği hâkim. Bu tarz kıyafetlerde en sık kullanılan kumaş olan poliviskon kumaşından yapılan bu elbisenin üst kısmı siyah sarmaşık desenleriyle süslenerek hareketlilik kazandırılmıştır. Sırt kısmı tamamen kapalıdır. Gizli bir fermuarı bulunmaktadır. Uzun kolludur ve omuz başlarında küçük pileler konulmuştur. Bu pileler omuzlarımızın daha dik görünmesi sağlar.

 

Göğüs altı hizası ve belin yukarısında siyah, pullu payetle şerit geçilmiştir. Payetler gece kıyafetlerinin vazgeçilmez parçalarındandır. Parlak görünümü kıyafetinize pırıltı katar. Bu şeritten sonra inen kloş etek kısmı her zaman için avantajlıdır. Olduğumuzdan daha zayıf gösterir. Düz pudra rengidir. Altında herhangi bir astar bulunmamaktadır. Kalın kumaştan ve kloş etek olduğu için astarsız üretilmiştir.

 

Ek olarak bu pudra renginin tamamlaması için bel altındaki payetten yere kadar uzun önü açık arkası tamamen kapalı krepten şifon kumaş bir kuyruk bulunmaktadır. Kuyruk kıyafetteki tamamlayıcı özelliktir. Şifon kumaş, oldukça yumuşak diye tabir ettiğimiz ayrıca inceliğinden dolayı ışık geçiren bir tarz kumaştır. Renginin siyah olması pudra renginin açık olması nedeniyle zıt bir uyum sağlamıştır.

 

Bu renkleri son olarak eşarpla kombinlemek ve doğru renk seçimini yapmak çok önemlidir. Sade, tek renk seçilmelidir. Elbisemizin rengine bağlı olarak, siyah bunun için en uygun renktir. Basit bir şekilde, eşarp uçlarının sağ ve sol omuzlarımızın aşağısında olacak şekilde bir bağlayış tarzıyla, püsküllü siyah şal eşarbımızla kıyafetimiz tamamlanmış hale gelir.

 

Bu ürün tesettürlü bayanların özel ve önemli günlerinde, ya da şık olmalarını gerektirebilecek durumlarda kullanabileceği son derece sade, zarif bir üründür. Günümüzde tesettür modası gerçekten dişe dokunur bir gelişme kaydetmiştir. Moda sürekli değişip, gelişmekte olan bir sektördür. Tesettür giyim de kadınların dini inanışlarıyla doğru orantılı olan, bakış açılarımızı ve değerlerimizi yitirmeden, inanç sınırlarımızı aşmadan güzel ve şık olabilmektir. Bu modadaki alternatiflerin çok olması nedeniyle “trend” ve “şık” olmak artık daha kolay.

Ürün detayları: http://www.modaselvim.com/ayse-melek-sifon-kuyruklu-abiye-elbise-7076-pudrasiyah

Bir cevap yazın