Pembe Tesettür Elbise Nasıl Kombinlenir ?

 

            Sezonun en dikkat çekici renklerinden birisi olan pembeyi kombinlemek için en doğru renklerin birlikte kullanılması gerekmektedir. Birbirinden farklı tarzda kombinler yapabilmek için pembe ile farklı renkleri tercih edebilirsiniz. Özellikle tesettür elbise giymeyi tercih edenlerin pembe renge yönelmesi en doğru tercih olacaktır.

 

Pembeye en çok yakışan renk kombinleri ile güzel bir tarz oluşturabilirsiniz. Hemen hemen her renk ile uyum sağlayan pembe tesettür elbise satın almak için Modaselvim sitesini tercih edebilirsiniz. Bu sayede alışverişiniz hem karlı hem de güvenli olacaktır. Birbirinden farklı tasarımları bulabileceğiniz online alışveriş sitesinde yaz davetlerine özel stil önerileri de bulabilirsiniz. Doğal tonlar ile hafta sonu kombinleri de yapabilirsiniz.

 

– Beyaz ile Pembe Rengin Uyumu

 

Sakin ve bir o kadar da zarif bir görünüm elde etmek için beyaz ile pembenin uyumu çok başarılı olmaktadır. Pembe tonlarında bir tesettür elbise tercih ettiyseniz beyaz bir ayakkabı ve şal ile kombin yapabilirsiniz. Dilediğiniz her ortama uygun olarak yapacağınız pembe beyaz kombinler ile çok şık olabilirsiniz.

 

– Siyah İle Pembe rengin Uyumu

 

Siyahtan vazgeçmem diyen tesettürlü bayanlar için siyah ve pembe uyumu iyi bir alternatif olmaktadır. Pembenin naif karakteri siyahın asil ve asi tavrı ile birleşerek ortaya mükemmel bir uyum çıkarmaktadır. Topuklu bir ayakkabı tercih ederek güçlü bir kadın tavrı oluştururken spor ayakkabı ile de salaş bir görünüm kazanabilirsiniz.

 

– Sarı İle Pembe Rengin Uyumu

 

Rengarenk ve capcanlı olmak için sarı ile pembe rengi birlikte kullanabilirsiniz. Canlı renklerin bir arada kullanılması sonucunda baharın ve yazın renklerini kombinlerinize yansıtabilirsiniz. Sarı ile birlikte çok iyi duran pembe sayesinde tesettür elbise tercihlerinizde çok doğru olacaktır.

 

– Yeşil İle Pembe Rengin Uyumu

 

Yeşil ile pembe birlikte kullanıldığında adeta çiçek gibi görünebilirsiniz. Pembe tesettür elbisenizin üzerine yeşil tonunda bir şal kullanabilirsiniz. Yine pembe ayakkabı tercihi de çok doğru olacaktır. Doğal tonlar ile oluşturacağınız kombinler ile her zaman stil sahibi olarak görünebilirsiniz. Cool bir görünüm kazanmak düşündüğünüzden çok daha kolay olmaktadır. Pastel tonlu pembeler arasında şeker gibi kombinler yapabilirsiniz.

 

Bir cevap yazın