Pardesülerde Sezonun Modası

pardesüTesettür giyim denilince akla ilk olarak dış giyim ürünleri gelmektedir. Kapalı bayanların şık duruşunu öncelikle dış giyim ürünleri belli etmekte ve dikkat çekmektedir. Görselliğin haricinde elbette ki tesettürlü bir bayanın seçimlerinde rahatlık ve örtünme ön plandadır. Bu gruplar içerisinde en rahat kullanım sağlayan pardesü modelleri yeni sezon tasarımlarda oldukça farklı kesimler ve kumaş çeşitleriyle seçim alternatifi çok olan ve yoğun olarak tercih edilen ürünler arasındadır. Yazlık, mevsimlik, kışlık her mevsime uygun olarak üretilen bu parçalar sezonluk olarak moda değişimlerinin etkisi ile popüler olan model ve renkler değişkenlik göstermektedir.

 

Kış sezonu yaklaşırken bu yıl keçe pardesü modelleri sıcak tutması ve şık durması açısından oldukça moda! Keçe kumaşlar bu ürünlerde çok fazla kullanılmaya başladı, soğuk geçirmeyen yapısı ile sıcak tutan bu modeller farklı kesim teknikleri ile göz dolduran zariflikte mağazaların vitrinlerini süslemektedir.

 

Mağazaların haricinde günümüzde internetten kolay alışverişin rahatlığını daha çok tercih eden bayanlar, tesettür giyim sitelerinde çok daha fazla detaylı modellere sahip tasarımları bulabilmekte ve en özel modellere ulaşabilmektedirler. Aynı zamanda sezonluk kampanya ve indirimlerden yararlanma alternatifini de yaşayarak ekonomik olarak beğendikleri ürünü kullanım imkânı bulabilmektedirler.

 

Bu tarz ürün modellerinde genellikle uzun olanlar daha ağırlıklı olarak tercih edilmektedir. Kap gibi diz ve diz altı modelleri de mevcut olup yapılacak kombinlere ve kişilerin tarzlarına göre talepler değişebilmektedir. Kap tarzı modellerde pantolonlarla yapılan kombinlemeler çok şık durmakla birlikte altına her tarz ayakkabı, çizme ve bot uyum sağlayabilmektedir. Uzun olanları da yine pantolonlar ile giyebilir, eteklerle de kullanıma uygunluk sağlayabilir.

 

Eşarp olarak lazer kesimli modeller, ponponlu olanlar, şal tipindekiler oldukça moda olduğu için bu dış giyim grubu ürünlerle de çok şık ve zarif bir kombinasyon haline gelmekte her mekanda rahatlıkla kullanım sağlanabilmektedir. Vizon, krem, gri, kahverengi, siyah, lacivert, bordo, mürdüm kalıcılığını sürdürmekte buna ek olarak rengârenk tonları da modadaki yerini almış durumdadır. Sarı, turkuaz, portakal rengi, pudra, narçiçeği, vişneçürüğü gibi cıvıl cıvıl tonlarla kışın, göz alıcılığınızla tüm beğenileri üzerinizde toplayabilirsiniz.

 

 

Bir cevap yazın