Pardesü Modelleri İle Pardesü Kombini Nasıl Yapılır

tesettür pardesüTesettürlü bayanların günlük yaşamda çok sık kullandıkları tesettür giyim ürünleri arasında pardesü modelleri de yer almaktadır. Her mevsim kullanılabilen ve kadınların şık görünmesine yardımcı pardesü modelleri sürekli yeni tasarımlar ile buluşmaktadırlar. Pardesüler farklı renk ve modellerde olan ayaklara kadar uzanan, kollu giyim ürünleri olarak da bilinmektedir.

 

 Kış Ve Yaz Aylarının Vazgeçilmes Ürünü Pardesü

 

Tasarım olarak farklı modellerde üretilen bu ürünler aynı zamanda sezona göre farklı kumaşlardan üretilmektedir. Kış ayaları için üretilen tesettür pardesü modellerine bakıldığında daha soft ve mat renkler dikkat çekmektedir. Aynı zamanda kış ayalarının soğuk havasından korunabilmek adına kalın model kumaşlardan üretilen pardesüler kış aylarında da vazgeçilmez olmaktadırlar. Bunun yanı sıra yaz aylarına özel üretilen pardesü modellerinde daha ince yapılı terlemeyi önleyen kumaşlar kullanılmaktadır. Aynı zamanda yaz aylarının ve baharın sıcak renkleri tesettür pardesü modelleri ile sıklıkla birleşmektedir.

 

 Tesettür Giyim Ürünü Pardesü Modelleri

 

Pardesülerin modelleri incelendiğinde cepli, dantelli, klasik tarzda, spor tarzda ürünler dikkat çekmektedir. Pardesü modası o kadar geniş bir yelpazesi olan bir giyim sektörü olmasının yanı sıra bu geniş ürün yelpazesi nedeniyle tesettürlü kadınlar yer yer kararsızlıklar yaşamaktadırlar. Düşünüldüğünde tesettür giyim ürünleri arasında pardesüler özel aynı zamanda önemli bir yere sahip olmaktadır. Bu önemli giyim ürününün kombin yapılması da bir o kadar önemli bir hususu oluşturmaktadır.

 

 Tesettür Giyim Pardesü Nasıl Doğru Kombin Yapılır

 

Pardesüler genellikle pantolon veya etekler ile kombin yapılmaktadır. Hangisi ile kombin yapılırsa yapılsın renk uyumları oldukça önemli olacaktır. Renk uyumuna dikkat ettiğiniz takdirde bir nevi şıklığı yakalamayı başaracaksınız. Ayrıca etek veya pantolon paçalarının pardesü parçasının altından görünmesi oldukça kötü bir görüntü yaratacaktır. Pardesü altından sarkan bir görüntü hiç de hoş olmayacaktır. Görüntü kirliliği yaratmamak adına pardesü ürününün uzunluğuna dikkat etmelisiniz. Gözü yoran renk ve desenler her zaman kaçış noktanız olmalıdır. Çünkü böylesine desenli ve yorucu ürünler sizlerin de yorgun görünmesine neden olacaktır. Kendinizi iyi hissetmek ve şık görünebilmek için doğru tercihler ile kombin yapmak gerektiğini unutmayın.

Bir cevap yazın