Pardesü Modelleri 2020

Tesettür pardesü ürünleri günümüzde modaya uyum sağlamakta. Tesettürün en vazgeçilmezleri arasında yer aldığı için çok fazla kullanılmaktadır. Değişik modellerde planlanan bu giysiler, günlük hayatın çok fazla alanında giyiliyor. Mevsime göre astarlı ya da astarsız biçiminde fermuarlı, düğmeli ve cırt cırtlı modelleri olabilir. Pardesü imalatı firmalar bütün mevsimlerde kullanılabilecek biçimde yaz, bahar ve kış mevsimi için ayrı pardösüler üretilmektedir. Alışılmışın dışında son sezonun trend renklerinden meydana gelen pardesüler de üretilmektedir. Bu şekilde tesettürlü bayanlar modayı izleyerek tesettür giyimlerini sürdürmüş olmaktadır.

 İş hayatıyla iç içeyseniz daha ciddi görünmeniz tavsiye edilir. Çift düğmeli, bele oturan veya kuşaklı olan modeller bu seçime uygun olabilir. Seçtiğiniz bu modellerin altına hafif topuklu bir ayakkabı kombiniyle tamamlayabilirsiniz. Tesettürlü bayanlar için günlük giyimde pardesü oldukça yaygındır. Bilhassa spor tasarımlı olanları günlük hayatın mühim bir parçası olmuşlardır. Bu modeller, spor veya kot pantolonlarla kombinlenebilir. Bununla birlikte uyumlu bir çanta ve eşarp tercihiyle hem şık hem de rahat hissetmeniz çok basit.

 Pardesü Dikkat Edilmesi Gerekenler

 Günümüzde çok fazla pardesü çeşidi vardır, bu yüzden pardesü alırken dikkatli olunması gereken etkenler vardır. Pardesünün kişi hatlarını göstermeyecek şekilde olması gerekiyor. Seçim yaparken ne çok dar nede çok bol olması giyecek olan kişinin şıklığı ve rahatlığı bakımından oldukça mühimdir. Sonrasında pardesü üzerinizdeyken taşıyabileceğiniz ağırlıkta olmalı, kolay giyinerek günlük yaşamlarında rahatlık sağlamaya yardımcı olmalıdır.

 Kaliteli bir kumaştan yapılmış pardesü seçimi yapanlar uzun seneler kullanabilmektedir. Dikim kalitesi de pardesüde dikkat edilmesi gereken konular arasındadır. Muntazamlı dikilmemiş pardesü, bedende hoş bir görüntü sağlanamaz oldukça da kullanışsız olur. En çok rastlanan hatalardan biri ise kalıp hatalarıdır. Bu sebepten pardesü alırken kesinlikle üzerinizde deneyerek sizin bedeninize uyumlu olması gerekmektedir. İşte bu noktalara dikkat ettiğiniz takdirde kendinize yakışan hoş bir pardesüyü seçersiniz.

 Pardesü Temizliği

 Pardesü temizliğinde etiket üzerindeki bilgilere dikkat edilmesi gerekir. Eğer etiketinde kuru temizleme yazıyor ise kesinlikle kuru temizleme aracılığıyla temizlemelisiniz. Yoksa kumaşın bozulmasına veya çekmesine sebep olmaktadır. Pardesülerinizi uzun seneler giymek istiyorsanız mutlaka kuru temizleme yöntemiyle yıkamalısınız.

Bir cevap yazın