Pardesü Kombinleri

Tesettürlü hanımların toparlayıcısı, kurtarıcısı pardesüdür. Pardesü hem spor hem klasik çeşitleri ile tesettürlü hanımların tüm kombinlerini tamamlamalarını sağlamaktadır. Her sezon yeni trendleri ve yeni modelleri çıkan perdesülerin kaliteleri ve kesimleri bakımından göstermiş olduğu ayrım, tesettürlü hanımları cezbediyor.

Pardesü Modelleri

Pardesü modelleri; ilk olarak ön detayları ile dikkat çekmektedir. Siz pardesü de fermuar mı, çıt çıt mı, düğme mi, tercih ediyorsunuz, ilk önce buna bir cevap bulmanız gerekir. Aksi halde tüm bu modellerin her rengi, her kesimi ve hem spor hem de klasik modelleri bulunmaktadır.

Pardesüde Renk Seçimi Nasıl Yapılır?

Pardesü bir dış giyimdir. Tesettürlü hanımların kaban giyimi olarak da adlandırılabilir. Ancak tek farkı pardesünün hem yazın hem de kışın tercih edilebilir olmasıdır. Yazlık pardesüler de tıpkı kışın tercih edilen kaban modelleri gibi kullanılmaktadır. Ancak yazlık modellerin tek farkı kumaşlarının ve kesimlerinin yaz aylarına uygun olarak tasarlanmış olmasıdır. Yaz aylarına uygun olarak tasarlanmış olan pardesülerin güneş ışığına yatkın olması hem ter kokutmaması açısından sıcaklık sebebi ile oluşabilecek renk atmaları sebebi ile çok önemlidir.

Pardesüde Boy Nasıl Belirlenir?

Pardesü alınır iken boy farkı akılları karıştırmaktadır. Ancak ferace de olduğu gibi pardesü modellerinde de mutlaka omuzdan ayak bileklerine kadar olan modeller tercih edilmelidir. Aksi halde diz kesimli yahut da kalça kesimli modeller pardesü değil de tunik modelleri şeklinde kullanılmaktadır.

Pardesüde Yaka Seçimi

Pardesü satın alır iken yaka seçimine dikkat etmek gerekir. Aksi halde yazlık pardesü modellerinin yaka bakımından bebe yaka olması, çok daha az sıcaklamayı sağlayacaktır. Kış aylarında ise; kapişonlu veya gömlek yakalı modeller tercih edilebilir. Bunların dışında kış aylarının trendi olan yakada kürklü modellere de göz atılabilir.

Pardesüde Pamuklanma Nedir?

Pardesü mutlak suret ile kaliteli olmalıdır. Aksi halde; içenizde ne olursa olsun, dışınıza giyeceğiniz bir pardesü sayesinde o gün bulunduğunuz yerin en şık kadını olabilirsiniz. Bu özelliği bakımından pardesünün kalitesinden asla kaçınmamalısınız. Kalitesiz pardesüler pamuklanma ve topaklanma yapar iken kaliteli kumaşlardan üretilen pardesülerin asla böyle sorunları söz konusu değildir.

Bir cevap yazın