Panço

Günümüzde pek çok bayanın ilgisini çekmeyi başaran panço modelleri, artık renk ve çeşitleriyle zenginliklerine zenginlik katmaya başladı. Hemen her ortama uyabilecek, sade, gösterişli, şık, kalın, ince, renkli ve daha pek çok çeşitteki pançolar, bu yıl da bayanların ilgi odağı olacak gibi görünüyor.

Özellikle soğuk kış ve serin bahar aylarının vazgeçilmezlerinden panço hem rahatlığı hem şıklığıyla her yaş ve tarzda bayan için olmazsa olmazlardan birisi. Kimi zaman soğuktan korunmak için, kimi zaman kilo ve bazı rahatsız edici bölgeleri kamufle etmek için kimi zaman ise sadece şıklık için pek çok kadının ilk tercihlerinden birisi pançolar olmaya başladı.

Aynı zamanda el örgüsü şeklindeki pançoları bazı bayanlar hem örgü hobileri hem de maddi açıdan kar etmek için hem de istedikleri tarz ve modele uygun bir pançoya sahip olmak için kendileri örebiliyor. Peki, bu pançolar nasıl kullanılmalı?

Bu soru pek çok kişi için pek zor olmasa bile yine de şu şekilde bir kombin gayet uygun ve şık olabilir : siyah dar paça bir pantolon üzerine yine koyu renklerde üçgen bir panço, içine de beyaz düz bir badi, altına da siyah bir bot ile yapacağınız kombinle gayet şık bir görünüme sahip olmanız mümkün. Aynı zamanda sadece üçgen pançolar değil daha farklı modeller de kullanarak şıklığı yakalayabilirsiniz.

Panço kullanımı her zaman her mevsimde olabilir. Örneğin yazları ince ve transparan bir panço ile kıyafetlerinizi tamamlayabilir veya akşam serinliklerini bu şekilde geçiştirebilirsiniz. Eğer siz de bir panço almak istiyorsanız, vücut tipiniz fark etmeksizin hemen hemen her çeşitteki pançoyu alabilirsiniz.

Sadece zevkiniz ve renk seçiminize göre yapacağınız panço seçiminden siz de gayet memnun kalacaksınız. Her kombine uydurabileceğiniz ve pek çok amaç için kullanabileceğiniz pançoların her gün yeni modelleri çıkıyor. Siz de bu modayı takip edebilir veya kendi modanızı kendiniz tasarlayıp kendi pançonuzu kendiniz dikebilir veya örebilirsiniz. Gardırobunuzda bulunduracağınız her çeşit ve renkteki pançolar sizlerin mutluluğunu ve şıklığını artıracaktır.

Bir cevap yazın