Panço Ve Pelerin İle Tesettür Kombin Nasıl Yapılır?

 tesettür giyim kombinPanço ve pelerin günümüzde her yaşta giyecek olan kişiye yakışmaktadır. Farklı bir havası bulunan bu dış giyim parçalarının kombini diğer ürünlerden daha farklı yapılmaktadır. Panço kombini yaparken bol bir kıyafet seçmek yanlış bir tercih olacaktır. Balıkçı yaka kazak ile bol paça pantolon ya da volanlı etek ile şık ve tatlı bir tesettür giyim kombin elde edebilirsiniz.

 

Tesettür giyim kombin yaparken pelerin kombininde daha modern bir hava yakalamak gerekmektedir. Kot kumaşından İspanyol paça pantolon ve beyaz balıkçı yaka kazak modern görünüm sağlayacaktır. Altına taba rengi topuklu bot ile şıklığınızı arttırabilirsiniz. Aynı renk çanta almak kombini tamamlayıcı bir parça olacaktır. Boynunuza zincirli takılar takarak bu görünümü destekleyebilirsiniz.

 

 En Popüler Tesettür Dış Giyim Parçaları

 

Her mevsimde giyilebilen, hem iç hem de dış mekânlarda kombin yapabileceğin en popüler tesettür dış giyim parçaları abaya ve pardesülerdir. Bu sezon özellikle tesettürlü hanımlar abaya modellerinde farklı tarzlara uyacak modeller bulmaktadır. Abaya ve pardesünün en popüler olmasının bir diğer nedeni ise hareket etmedeki sağladığı rahatlıktır. Abaya modellerinde bu sezon etek kısmında ve kol kısmında dantel olan modeller dikkat çekmektedir. Aynı zamanda pardesü modellerinde desenli kumaş ve sade renkler hızla tükenmektedir.

 

 Tesettür Giyimde Rahat Kışlık Kap Modelleri Nelerdir?

 

Kaplar bilindiği üzere boyu diz kısmına gelen diğer uzun pardesü ve kabanlardan daha kısa olan tesettür dış giyim parçasıdır. Kap modellerinde bel kısmının tam oturması şıklığın göstergesidir. Yalnız daha rahat bir kap arayışında olan kişiler için bel kısmı daha rahat olacak kap modelleri seçilmelidir. Böylelikle hareket kısıtlılığı ortadan kalkacaktır. Aynı zamanda rahat kap seçimi yaparken boyunu kendi boyunuza göre ayarlamanız gerekmektedir. Kombin yaparken kolaylık sağlayacaktır.

 

 Tesettür Giyimde Pelerin Ve Panço Modelleri Nelerdir?

 

Rahatlık ve modern bir görünüm denilince akla gelen tesettür parçaları pelerin ve pançolardır. Özellikle sonbahar aylarının gözde parçaları olarak bilinmektedir. Ev davetleri için de uygun olması pek çok alanda kombin yapmanızı sağlayacaktır. Bu parçalarda düğme ve şapka detayları bulunan modelleri en tercih edilen modellerdendir. Desenli kumaş modelleri de sezona göre farklı tarzda ortaya çıkmaktadır.

 

Bir cevap yazın