ÖZEL TASARIMLAR ÖZGÜR SEÇİMLER

 

C.M.N - Seyyar Kemerli Dantel Detay Elbise KPRS81193 Tütün (1)           Tesettür giyim seçenekleri ve aksesuarları ile bayanlara özel alternatifler sunan web adresi www.modaselvim.com adresi birbirinden özel seçenekleri ve özgün modelleri ile tesettür giyimde bayanların özel adresi oluyor. Bu seçeneklerine öze alışveriş fırsatlarını da ekleyen Moda Selvim tesettür giyim alışveriş merkezi olarak kullanıcılarına seçenekler sunuyor.

Kullanışlı web adresi ile çözüm desteği sunan Moda Selvim, yeni ürünlerle trendi yakalama fırsatı sunarken aynı zamanda diğer tesettür giyim seçenekleri ile kullanıcılara cazip konseptler sunuyor.

 

Sahip olduğunuz giyim seçeneklerine baktığımızda ilk olarak özle günlere giyeceğiniz abiye giyim seçeneklerini mercek altına alabiliriz. Kadife abiye elbise hassas ve göz alıcı bir giyim seçeneğine sahip olurken kuyruklu elbise seçeneği ile de düğün davet ve özel yemeklerde tercih edebileceğiniz giyim seçeneklerine sahip oluyorsunuz. Varak dantelli elbise ve inci detaylı elbise seçenekleri ile özel giyim seçeneklerine sahip olurken pul payet elbise ya da tulum elbise gibi seçenekler arsandan da tercih yapabilirsiniz.

 

Dış giyim seçenekleri ile tesettür giyim seçeneklerine işlevsellik katan tercihler pardösü, pelerin, kap, kapan ve ferace gibi özle seçeneklerle zengin fırsatları parmaklarınızın ucuna getiriyor. Ferace seçenekleri olarak özle modelleri gördüğümüz be seçenekler arasında cepli ve fermuarlı seçeneklerin öne çıktığını görüyoruz. Leopar desenli ve deri detaylı elbiseler de bu seçenekler arasında yer alırken kot ferace ile modern seçenekler de sunuyor. Aynı şekilde kap seçenekleri olarak de zengin seçenekleri bir araya getiren www.modaselvim.com biritli kap modelleri ile de modern giyim seçeneklerine bir yenisini ekliyor.

 

Kap seçenekleri ile zengin içerik sağlayan Moda Selvim pardösü seçenekleri ile de bayanlara özel seçim tercihleri sunuyor. Kemerli ve düğmeli seçeneklerin yanında fermuarlı seçeneklerle de özel pardösü seçenekleri sunan Moda Selvim, koyu renklerin ağırlıkta olduğu seçeneklerle kullanıcılara özel seçimler sunuyor. Pardösü seçeneği ile klasik seçenekler sunan web adresi panço ve belerin seçenekler ile özgün tarz oluşturmanızı da sağlıyor. Tesettür giyim seçeneklerine aksesuarlı olarak da alternatifler sunan Moda Selvim şal ve eşarp seçenekleri ile zengin konseptler oluşturmanızı da sağlıyor.

One comment

  • Bu siyah elbisenin bedenler varmı yani 46beden birde fiyatın öğrenebilir miyim

Bir cevap yazın