Özel Günler İçin Tesettür Elbise

 

Düğün, nişan ve sünnet gibi özel günler için günlük hayatta olduğundan daha çok hazırlık yaparız. Bu özel günler eğer bir yakınınızın ise hazırlık çok daha özel bir hale gelir. Hazırlık yaparken aynı zamanda birçok soru kadınların kafasını karıştırır. Bu sorulardan en önemlileri kıyafet alırken bu yılın moda trendlerinin ne olduğu sorusudur. Çünkü bir elbise alıp onu özel bir yerde kullanacaksanız mutlaka demode bir görünüm yerine şık bir görünüm sağlamalısınız.  Tesettür elbise modasını takip ederek bu tür sorularla uğraşmak zorunda kalmazsınız.

 

Düğün İçin Tesettür Elbise

 

Bir akrabanızın, yakınınızın veya arkadaşınızın düğünü için tesettür elbise modeli arıyorsanız bilmelisiniz ki bu sene tesettür abiyelerinde ve elbiselerinde pudra tonları ve krem tonları hakim. Ten renginize uyacak tonlarda elbise ve eşarp seçimi yaptığınızda bu elbise modeli üzerinizde çok daha güzel duracak. Ayrıca bir yere giderken yapacağınız kombinde patlatacağınız parça da çok önem taşıyor. Örneğin elbise giydiyseniz eşarbınızı farklı renkte alarak farklılık sağlayabilirsiniz. Bir başka fikir de çanta ve aksesuarların farklı ama daha yakın renklerde seçilmesi. Bu sayede elbise ile bir bütünlük sağlanacaktır.

 

Özel Günler İçin Tesettür Kıyafetler

 

Özel günler için birbirinden şık kombinler yapabilirsiniz. Örneğin tunik kombinleri, tesettür elbise kombinleri veya ceket etek kombinleri yapabilirsiniz. Bu parçalardan istediğinizi ve kendinize yakıştırdığınızı seçerek tüm davet boyunca gözleri üzerinizde toplamanız mümkün. Tesettür kombinlerinde doğru elbise seçmek kadar doğru eşarp seçmekte çok önemlidir. Elbisenize uygun tonlarda seçeceğiniz eşarp sizi her zaman daha şık göstermeye yardım eder.

 

Düğünler İçin Tesettür Kombinleri

 

Düğün ve bunun gibi özel günler için tesettür kombinleri için çok farklı fikirler ve modeller bulunuyor. Bunlardan birkaç fikri sizinle paylaşacağız. Özellikle bu tür kombinler yaparken tek renk üzerinde yoğunlaşmamanız gerekiyor. Örneğin düğün için siyah bir tesettür elbise almışsanız beyazla kombin yapmanız çok daha şık durur. Kombin yaparken farklı renklerin kullanımı işinizi daha kolaylaştırır. Farklı renkler ise zıt renkler veya elbisenizin genel rengine yakışan renkler olabilir.

 

Bir cevap yazın