Özel Gecelerde Kullanılabilecek Tesettür Abiye Modelleri Nelerdir?

tesettür abiyeÖzel gün ve özel gecelerde kadınların en çok tercih ettiği giysilerin başında tesettür abiye modelleri gelmektedir. Her geçen gün ilerleyen tesettür moda sektöründe tasarlanan yeni tasarımları ile tesettürlü kadınları cezbetmeye devam ediyor. Tesettür abiye modellerinde çok çeşitliliğin olmasından dolayı kadınlar hem vücut yapısına uygun hem de zevklerine hitap eden birçok model bulabilmektedir.

 

Çok fazla modele sahip olan tesettür abiyeler kadınların çok fazla kararsız kalmasına ve tercih yaparken zorlanmasına neden olmaktadır. 2018 yılı sezonun kadınlara sunduğu tesettür abiye modasında sadelik ön planda olduğundan dolayı tek renkli abiye modellerinin çoğunlukla olduğu görülmektedir. Bundan dolayı tesettürlü kadınlar abiye seçimini sade modellerden yana kullanarak modern bir görünüm oluşturmuş olur.

 

 Nakış, İnci Ve Dantel Detaylar İle Şıklığınıza Şıklık Katın

 

Tesettür abiye tasarımlarında kullanılan özel detaylar her bir modele ayrı bir hava katmaktadır. Tesettürlü kadınların özellikle en çok tercih ettiği modellerin arasında abiyenin üst tarafında kullanılan nakış detayları yerini almaktadır. Nakış detaylarının özenle işlendiği tesettür abiye modelinde hareketli bir görünüm sağlanmıştır. Tesettür abiye modellerinde kullanılan bir diğer detay ise inciler olmaktadır. Özel günlerde bulunduğunuz ortamda ışıl ışıl parlayarak bütün gözleri üzerinize çekmek mümkün olmaktadır.

 

Omuz bölgesinde kullanılan inci detaylar tesettürlü kadınlar tarafından daha çok ilgi görmektedir. Bu modellerin dışında sadeli ön planda tutmak istiyor iseniz kemer şeklinde kullanılmış dantel detaylarına hakim olan tesettür abiye modellerini tercih etmeniz doğru olacaktır. Tesettür abiyelerinde bulunan dantel detaylar abiyenin şıklığını tek başına oluşturmaktadır. Birçok farklı tonlarda tesettür abiye modelleri bulunmaktadır. Bu sayede kadınların tenine en uygun tesettür abiye modelini seçmesi daha kolay olmaktadır.

 

 Düz Kesim Yerine Farklı Kesim Modellerine Yönelmelisiniz

 

Klasik düz kesimli tesettür abiye modellerinden sıkılan kadınlar için mağazalarda çok farklı kesimler ile oluşturulmuş tesettür abiye modelleri de bulunmaktadır. Düz kesimden ziyade çapraz, oval ve zikzak gibi farklı kesim modelleri tesettür abiye elbiselerde ayrı bir hava oluşturmaktadır. Renk, desen ve kesim bakımından farklı tesettür abiye modelleri seçerek bulunduğunuz ortamda herkesi kendinize hayran bırakabilirsiniz.

 

Bir cevap yazın