Özel Dikim Görünümü Veren Abiye Tasarımları Hangi Özellikleri Taşır?

tesettür abiyeAbiye ismi verilen, görsel olarak çok daha fazla emeğe sahip olan ve görünüm olarak bir elbiseden çok daha fazlasını sunan kıyafetlerin her geçen gün kendisini aşan tarzda gelişiyor olması moda sektörü açısından büyük övgülere layıktır. Abiye olarak tasarlanan elbiselerin çok daha zengin duruş sunması, sadeliğin değil daha çok gösterişin ön planda olması elbisenin vermesi gereken mesajların arasında yer almaktadır. Verilen mesajların içerisinde elbisenin satın alınmış gibi durmaması, kişiye özel bir tasarım imajı vermesi oldukça önemlidir. Bu ayarlamaların tesettür abiye tasarımları sırasında göz önüne alınması ortaya çıkan muhteşem eserler ile açıklanmaktadır.

 

 Kumaşların Gelişmiş Teknolojisi

 

           Tesettür abiye tasarımlarının herkes için özenle hazırlanmış görüntü vermesi yıllarca üzerinde çalışılan kumaşların mükemmel işçilikler ile kullanılması sayesindedir. Bu tasarımlar içinde yer alan kumaşların belde duruşları, omuzlardan sarkması, düz bir şekilde inişleri, kıvrımları gibi her bir detayın kumaşın bir sonraki hareketinde nasıl salınacağını ya da nasıl görüneceğini hesaplayabilen işinde oldukça başarılı kişiler vardır. Pek çok abiye tasarımının arasında bu kadar özenli çalışmanın yapılabiliyor olması şaşırtıcı olsa da son sistem makineler ve kumaş teknolojisi, iplik teknolojisi göz önüne alındığında başarının kaçınılmaz olması mümkün hale gelmektedir.

 

 Çeşitli Renk ve Tasarım Ayrıntıları

 

İşlemelerin her geçen gün artan formu ve gösterişli tasarımların bile teknoloji ve geniş moda algısı sayesinde kolaylaşmış olması nedeniyle estetik duruşa sahip ürünler kişinin kendisine özel hazırlanmış imajı çizmektedir. Bu görünümü veren özel bir kaç modelin olmaması ve ürünlerin genelinin bu imajı çizmesi başarının yaygın bir şekilde tüm ürünlere dağıtıldığı anlamına gelmektedir. Tesettür abiye tasarımlarında son zamanlarda yaygın olarak kullanılan kuyruk yapısı ile de bu algı güçlendirilmiştir. Bu tür ürünlerin kullanıldığı kumaşların yanı sıra korse şeklinde yaratılmış olan bu ürünler bel yapısını mükemmel bir şekilde sarar ve büyük ya da küçük görünümü yaratmadan sağlıklı bir şekilde bedene uyum sağlar. Pek çok faktörün aynı anda mükemmel olması nedeniyle bu abiye elbiselerde bu izlenimin alınmış olması doğaldır. Aynı ürünün pek çok renginin dikilmesi de her tene uygun kumaşlar sayesinde bu görünümü destekler niteliktedir.

Moda Selvim tüm abiye modelleri: https://www.modaselvim.com/tesettur-abiye-elbise

 

Bir cevap yazın