Özel Davetler İçin Tesettür Giyim Kombinleri Nasıl Olmalıdır ?

 

2017 tesettür giyim sezonunda özel davetlerin en favori parçaları parıltılı ve dikkat çekici kumaşlardan oluşmaktadır. Tesettür giyim alanında tasarımlarını sergileyen stil sahibi tasarımcıların en gözde parçaları modern ve gösterişli parçalar olmaktadır. İddialı uzun tesettür elbiselerin işlemeli, ışıltılı ve bol payetli olması dikkatleri çekmektedir. Özel davetlere katılacak olan tesettürlü kadınların çok güzel görünmesini sağlayacak kreasyonlara online alışveriş sitelerinden de mümkün olmaktadır.

 

Her kadının zevkine uygun olan bu ışıl ışıl abiyelere uygun fiyatlar ve ödeme şartları ile ulaşmak mümkündür. Şıklığına cesaret katmak isteyen tesettürlü kadınların özel davetlerin parlayan yıldızı olacağı bir gerçektir. Tüm dünya markalarının koleksiyonlarında yer verdiği ışıltılı ve parıltılı elbiseler ile davetin en şık bayanı siz olabilirsiniz.

 

– YENİ SEZONUN IŞILTILARI

 

Tüm moda tutkunlarının dolabında olması gereken ışıltılı ve bol işlemeli gece elbiseleri ile bu sezonun en gözdesi olabilirsiniz. Dikkat çeken ışıltılı kıyafetler sayesinde etrafınızdaki insanların başını döndürebilirsiniz. Elbiselerde yakadan etek ucuna kadar işlemeler, payetler, ışıltılı taşlar ile bu sezon çok parıltılı geçecektir. Sizde yeni sezonun ışıltıları ile parlamak istiyorsanız eğer en sevdiğiniz renk ile bir elbise tercihinde bulunabilirsiniz. Ayakkabı, şal ve çanta tercihinizi de çok doğru yapmanız gerekmektedir. Unutmayın star parçanız ışıltılı elbiseniz olmalıdır.

 

– GÖZ KAMAŞTIRAN PAYET İŞLEMELER

 

O kadar şatafata gerek diyenler payet işlemeli yeni sezon elbiseleri denediklerinde fikirlerinden vazgeçerek gecenin göz kamaştıran yıldızı olmaktadırlar. Siyah ışıltılı ceketler yada etoller tercih ederek elbisenizin üzerine atabilirsiniz. Davetler için uygun olan bol kesimli, salaş parçalarda kombinleriniz için etkili olmaktadır.

 

– PIRILTILARLA IŞILDAYAN BLUZLAR

 

Artık elbiselerin yanı sıra ışıl ışıl bluzlarda ilgi odağı olmaktadır. Parıldayan bluzlarınızın altına yine aynı parlaklıkta bir pantolon tercih edebilirsiniz. Ayrıca yüksek bel eteklerde çok uygun olmaktadır. Elegan tavrınızı vurgulamak istiyorsanız eğer özel davetler için bu kombinleri tercih edebilir ve beğenileri kazanabilirsiniz.

 

– PARILTININ BOL OLDUĞU İŞLEMELER

 

Bu sezon bolca parlamak söz konusu olduğuna göre taşlarla yapılan işlemelerden oluşmuş tesettür giyim ürünlerini çok iyi bir şekilde kombinleyebilirsiniz. Şıklığınızı en üst zirveye taşıyabileceğiniz bu parıltılar sayesinde göz kamaştıracaksınız.

 

Bir cevap yazın